Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Υποψήφιος με τη “Δυνατή Ερμιονίδα” ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας Γιώργος Πιτσάς

Υποψήφιος με τη “Δυνατή Ερμιονίδα” ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας Γιώργος Πιτσάς

Αγαπητές Συνδημότισσες,

Αγαπητοί Συνδημότες…

Το 2019, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση συμμετείχα στις Δημοτικές εκλογές για πρώτη φορά, όπου και εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος. Η πορεία του αείμνηστου πατέρα μου, Κοσμά Πιτσά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι γνωστή σε όλους σας και αυτή ήταν για μένα και η αφορμή που με ώθησε να βαδίσω στον δρόμο της προσφοράς για τον Τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω.

Στην Κοιλάδα που λατρεύω, δημιούργησα την δική μου οικογένεια με την αγαπημένη μου σύζυγο Στυλιανή Μέλλου. Σ’ αυτόν τον τόπο μεγαλώνω τις τρεις κόρες μου, στις οποίες μεταλαμπαδεύω τις αρχές και τις αξίες που έλαβα και εγώ από τους γονείς μου. Οι δυσκολίες που γνώρισα στην ζωή μου δεν με λύγισαν, τις ξεπέρασα και προχωρώ με το κεφάλι ψηλά ενώ, η διάθεση προσφοράς που με διακατέχει για την Ερμιονίδα μας είναι ανυπολόγιστη.

Στα πρώτα μου βήματα, ως μέλος της Δημοτικής Αρχής, διετέλεσα Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Από τον Μάιο του 2022 ο Δήμαρχος Ερμιονίδας με όρισε Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, πόστο βαρύ και εξαιρετικά δύσκολο. 

Οι ευθύνες όμως δεν με τρομάζουν!

Αγωνίζομαι καθημερινά για ένα καθαρό και φιλικό προς το περιβάλλον Δήμο. Επιζητώ το καλύτερο για όλους τους πολίτες της Ερμιονίδας και εργάζομαι ακούραστα γι’ αυτό.

Γνωστή είναι και η αγάπη μου για τον αθλητισμό, αφού εδώ και χρόνια βρίσκομαι πάντα δίπλα στην ομάδα μας ΑΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ, ως ενεργό μέλος του ΔΣ. 

Για τα παιδιά μας που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου ήμουν πάντα εκεί, συμβάλλοντας στην σωστή λειτουργία των σχολείων της Κοιλάδας ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Μετά από όλα αυτά, σήμερα σας ανακοινώνω πως για ακόμα μια φορά, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, Γιάννη Γεωργόπουλου, θα είμαι ξανά υποψήφιος με την μεγάλη παράταξη, “ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ”, και ζήτω απ’ όλες και όλους την στήριξή σας.

Φίλες και φίλοι συνεχίζουμε μαζί, για την Ερμιονίδα που θέλουμε!

Με εκτίμηση

Γεώργιος Κ. Πιτσάς
Αντιδήμαρχος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος