Αρχική Δήμος Ερμιονίδας ΠΟΕ – ΟΤΑ: Να σταματήσει ο Δήμος Ερμιονίδας να εξουθενώνει τους εργαζόμενους

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Να σταματήσει ο Δήμος Ερμιονίδας να εξουθενώνει τους εργαζόμενους

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ – ΟΤΑ) καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή Ερμιονδίας και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου για την απαράδεκτη στοχοποίηση σε βάρος του Αντιπροέδρου Β’ του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αργολίδας Κουντουριανό Γεώργιο.

Η Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας φαίνεται πως δεν άντεξε την συνδικαλιστική του δράση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και επιχειρεί να τον φιμώσει απειλώντας τον με αναφορές και ΕΔΕ.

Επιχειρούν έτσι, Δημοτική Αρχή και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, την στοχοποίηση του Κουντουριανού Γεωργίου.

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την στοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Καλεί την Δημοτική Αρχή Ερμιονίδας να σταματήσει να εξουθενώνει τους εργαζόμενους με συνεχόμενη εξαντλητική εργασία, να παρέχει τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και να αποσύρει άμεσα τις αναφορές σε βάρος του Αντιπροέδρου Β’ του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ερμιονίδας και δηλώνει ότι σταθεί αλληλέγγυα στους εκπροσώπους των εργαζομένων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους. Για όλους εμάς του εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ασφάλεια των συναδέλφων του Δήμου Ερμιονίδας είναι αδιαπραγμάτευτη και θα διασφαλισθεί με κάθε νόμιμο μέσο.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΟΕ – ΟΤΑ