Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Ορκίστηκαν ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί και οι Τοπικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Ερμιονίδας...

Ορκίστηκαν ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί και οι Τοπικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Ερμιονίδας [φωτογραφίες]

Παρουσία εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος στην ομιλία του εμφανίστηκε ενωτικός απέναντι στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ενώ ζήτησε από αυτές μια εποικοδομητική κριτική για το μέλλον του τόπου. Παράλληλα αναφέρθηκε στα έργα τα οποία προχωρούν και αναμένονται να ολοκληρωθούν κατά την διάρκεια της πενταετίας.

Τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την βοήθεια τους, τους πολίτες που ανανέωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης προς τον ίδιο και την παράταξη του, ενώ εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε και στην οικογένεια του που στέκεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Το παρόν στην ορκωμοσία έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και νεοεκλεγείς Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Αναστάσιος Γανώσης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Γιάννης Μπούνος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δωροβίνης.