Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Μαργέτας σε Γεωργόπουλο: Τι εννοείται λέγοντας πως ”η βούληση των δημοτών δεν...

Μαργέτας σε Γεωργόπουλο: Τι εννοείται λέγοντας πως ”η βούληση των δημοτών δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται”;

κ. Δήμαρχε Ερμιονίδας, σε μία Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Χώρα όπως είναι η Χώρα μας, όταν αναφέρεστε στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών και σε σημερινή σας ανακοίνωση γράφετε  ότι: «Η πράξη της Προέδρου του Πρωτοδικείου Ναυπλίου …. αποτύπωσε τη βούληση των δημοτών της Ερμιονίδας, η οποία δεν νοθεύεται και δεν φαλκιδεύεται» πρέπει να δώσετε άμεσα εξηγήσεις τι ακριβώς υπονοείτε.

Τα ψηφοδέλτια και όλα τα σχετικά εκλογικά έγγραφα από το βράδυ των εκλογών βρίσκονται στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου, επομένως δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν από τον οιονδήποτε.

Όσον αφορά την επανακαταμέτρηση που έγινε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, είναι προφανές ότι δεν θα άλλαζε τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, αφού η διαδικασία της επανακαταμέτρησης δεν υποκαθιστά το εκλογοδικείο.

Τέλος ας διορθώσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την περίοδο 2024- 2028, που βιαστήκατε να ανακοινώσετε στηριζόμενοι στα πρακτικά του Πρωτοδικείου και όχι στην Απόφαση Ανακήρυξης του ίδιου Δικαστηρίου, γιατί στην εν λόγω ανάρτηση απουσιάζει ο κ. Αποστόλου Παναγιώτης ο οποίος εξελέγη.

Κρανίδι 10-11-2023

Γιάννης Μαργέτας