Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Επίσκεψη του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης στο ΚΕ.Θ.Ι.Α. Ιπποκράτης

Επίσκεψη του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης στο ΚΕ.Θ.Ι.Α. Ιπποκράτης [φωτογραφίες]

Ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακολούθησαν εχθές τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης στο Κέντρο Θεραπευτικής – Αθλητικής Ιππασίας και Φυσικής Αναζωογόνησης Αργολίδας Ιπποκράτης. Σκοπός του προγράμματος ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά τα ζώα του αγροκτήματος αλλά και τη φροντίδα και την αγάπη που χρειάζονται.

Γνωρίσανε τα γατάκια, είδανε τις χήνες, τα σκυλάκια, τα άλογα, φροντίσανε το μικρό πόνυ και παίξανε παιχνίδια. Επίσης, με αφορμή τη «Μπεμπέκα» μία κατσίκα που το ένα της πόδι είναι πιο κοντό από τα άλλα, μιλήσανε για τη διαφορετικότητα.

Ευχαριστούν θερμά την Παιδίατρο και εκπαιδεύτρια Θεραπευτικής Ιππασίας, κα. Καλλιρρόη Καμιζή, υπεύθυνη του προγράμματος, για το ολόθερμο καλωσόρισμα στη φάρμα αλλά και για τις υπέροχες εμπειρίες που έζησαν στο Κυριακάτικο πρωινό.

Ευχαριστούν επίσης, τον κ. Δημήτρη Καμιζή, που τους ταξίδεψε πίσω στα παλιά με την παρουσίαση εργαλείων και οικιακών συσκευών μιας άλλης εποχής.

Τέλος ευχαριστούν την εθελόντρια κα. Ευγενία Τούσσα – Κοκκώνη αλλά και τους γονείς, που είναι αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.