Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Γ. Μαργέτας: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε…

Γ. Μαργέτας: Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε…

Καμία απάντηση από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της παράταξης του Δημάρχου Ερμιονίδας για το εάν οι δύο κάδοι, που είναι τοποθετημένοι έξω από το Δημοτικό Σχολείο στην Πάνω Πλατεία Κρανιδίου και είναι σφραγισμένοι, σήμερα είναι γεμάτοι ή άδειοι.

Καμία απάντηση αν είναι επικίνδυνοι για τα παιδιά.

Όσον αφορά το αίτημα του Δήμου προς τη ΔΕΗ, για μεταφορά των ηλεκτροφόρων καλωδίων, δεν μας ενημερώνουν για το εφικτό του αιτήματος και τον χρόνο που απαιτείται. Παρακαλούμε να δοθεί στη δημοσιότητα η αίτηση καθώς και η απάντηση της ΔΕΗ και κυρίως η αναφορά για το εν λόγω θέμα στη σχετική μελέτη.

Τουλάχιστον ας δημοσιοποιήσουν τις αδειοδοτήσεις από όλες τις αρμόδιες κρατικές  υπηρεσίες για τα σημεία που τοποθετήθηκαν οι υπόγειοι κάδοι και η γνωστοποίησή τους στην Ελληνική Αστυνομία, για τους κάδους που τοποθετήθηκαν επί οδοστρωμάτων.

Επιπλέον, άμεσα να δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της υπηρεσίας καθαριότητας και οι διαταγές πορείας των οχημάτων και των πληρωμάτων που πραγματοποίησαν την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους υπόγειους κάδους, μέχρι να αντιληφθούν ότι συμβαίνει η αποκομιδή των απορριμμάτων με γερανούς  και οι πολίτες, γεγονός που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Όσον αφορά τα απόβλητα του Βιολογικού, η διαρροή είναι από το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, είχε δε συμβεί ξανά στις 7 Μαρτίου 2023 οπότε πάλι οι δρόμοι και τα αγροκτήματα της περιοχής ταλαιπωρήθηκαν επί ημέρες και αποδεικνύει το φωτογραφικό υλικό που παρατίθεται. Παρακαλούμε και στο θέμα αυτό να δημοσιοποιήσετε το καθημερινό ημερολόγιο όπου αναφέρονται οι βλάβες.

Όσο για τα υστερόγραφα απλά προκαλούν το γέλιο σε βάρος των συντακτών και φέρνουν ξανά στο μυαλό μας «το γαρ πολύ της θλίψεως….

Τέλος, την υποκριτική έγνοια σας για το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας ας την αφήσετε κατά μέρος. Η παράταξή μας δεν θεωρεί τους ανθρώπους αριθμούς, δεν τους αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο, συσπειρώνει τους πλέον έμπειρους αυτοδιοικητικούς και πολίτες που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους και η συμμετοχή τους γίνεται χωρίς πιέσεις ή άλλα τερτίπια.

Άλλωστε έχουμε ξαναπεί « όλα στην ώρα τους».

Γιάννης Μαργέτας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας