Αρχική Παραπολιτικά Αποκλειστικό: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης και αντένστασης των Γεωργόπουλο – Μαργέτα...

Αποκλειστικό: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της ένστασης και αντένστασης των Γεωργόπουλο – Μαργέτα για τον Δήμο Ερμιονίδας [βίντεο]

Αναβλήθηκε η δίκη στο Εκλογοδικείο Ναυπλίου, ύστερα από προσφυγή του Γιάννη Μαργέτα, για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ερμιονίδας. Την υπεράσπιση του κ. Μαργέτα έχει αναλάβει ο γνωστός Συνταγματολόγος Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος λόγω της αποχής των δικηγόρων δεν μπορούσε να συμμετέχει στην δίκη.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τον προσεχή Γενάρη, με τον κ. Γεωργόπουλο να θεωρεί δεδομένη τη νίκη της δίκης από την πλευρά του.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το κλίμα των μελών της παράταξης του και του ιδίου, που πριν την αποχώρηση φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά και την γνωστοποίηση της Προέδρου του Εκλογοδικείου, για την αναβολή της υπόθεσης, τα ”αίματα στην αίθουσα άναψαν” με την Έδρα να ζητά εντόνως την αποχώρηση τους από την αίθουσα. Οι αψιμαχίες συνεχίστηκαν και στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου με τους αστυνομικούς να ζητούν και αυτοί την αποχώρηση τους.

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις που εξασφάλισε το SUPER TV από τον δικηγόρο του κ. Μαργέτα, Ανδρέα Λοβέρδο.