Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Αναφορά του Γ. Γαβρήλου για την υποστελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας

Αναφορά του Γ. Γαβρήλου για την υποστελέχωση του Α.Τ. Ερμιονίδας

Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σχετικά με την υποστελέχωση σε προσωπικό που καταγράφεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας. Η Αναφορά βασίζεται στα πρόσφατα αιτήματα του Δημάρχου Ερμιονίδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, φορείς οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας. 

Ο Γιώργος Γαβρήλος υπογραμμίζει στον αρμόδιο Υπουργό πως την ώρα που η περιοχή βιώνει το ζενίθ της τουριστικής κίνησης, 6 Αστυνομικοί που ανήκουν στην δύναμη του ΑΤ Ερμιονίδας έχουν αποσπαστεί είτε εκτός Νομού, είτε σε άλλες Υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών αλλά και η υπηρεσιακή ζωή των υπολοίπων υπηρετούντων. Οι τρίμηνες έκτακτες μεταθέσεις δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα, ενώ η απροθυμία της συγκεκριμένης Κυβέρνησης για κάλυψη, μέσω των τακτικών μεταθέσεων, των πραγματικών αναγκών του Α.Τ Ερμιονίδαςείναι πια εξόφθαλμη, σημειώνει ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Ο κ. Μηταράκης, τόνισε τέλος ο Γιώργος Γαβρήλος, από το βήμα της Βουλής πριν λίγες μέρες στις προγραμματικές δηλώσεις επισήμανε πως «βασική μας προτεραιότητα θα είναι η αντιμετώπιση και πρόληψη της μικρής εγκληματικότητας», δεν μας εξήγησε όμως πως αυτό θα συμβεί όταν αστυνομικά τμήματα κρίσιμων περιοχών αποψιλώνονταικατ΄ εξακολούθηση, η αστυνομική τους κάλυψη υποβαθμίζεται και το Υπουργείο συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα απέναντι στα αγωνιώδη αιτήματα των τοπικών φορέων και Συλλόγων.