Αρχική Δήμος Επιδαύρου Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια κ. Χρόνη..

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια κ. Χρόνη..

Μάλλον έχει αρχίσει να ζορίζεται η πλευρά του Δημάρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη, από την δυναμική διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου από τον Γιάννη Σαρρή. 

Δεν εξηγείται αλλιώς το συνεχές κυνήγι που του κάνει και μάλιστα με άγαρμπο τρόπο. 

Για παράδειγμα, διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την πρόταση του κ. Σαρρή για ίδρυση Μουσείου Θεατρικής Τέχνης και Κέρινων Ομοιωμάτων, ώστε να προσελκυστεί τουρισμός από σχολεία και επισκέπτες 12 μήνες τον χρόνο. 

Και έρχονται σύμβουλοι του κ. Χρόνη και τον ψέγουν γι’ αυτό, λέγοντας πως είναι ωραία ιδέα αλλά σχεδόν 20 χρόνια πριν το είχε προτείνει και κάποιος άλλος.  

Ξεχνούν, όμως, το απλό: στην πολιτική οι ιδέες δεν έχουν πατέντα ούτε υπάρχει παρθενογένεση. Αυτός που τις υλοποιεί παίρνει και τα ”εύσημα”.

Παράδειγμα η μαρίνα στο λιμάνι του Ναυπλίου είναι έργο που οραματίστηκαν άλλοι πριν πολλά χρόνια αλλά υλοποιείται τώρα επί θητείας Παναγιώτη Νίκα και Δημήτρη Κωστούρου.

Δεν επαινούμε τους οραματιστές αλλά αυτούς που κάνουν πράξη ένα όραμα, μια ιδέα και δυστυχώς η παράταξη του κ. Χρόνη, δεν φαίνεται να γνωρίζει ούτε από οράματα ούτε από ιδέες με μακρόχρονη προοπτική.

Π.Τ