Αρχική Δήμος Επιδαύρου Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου για παράταξη Χρόνη: Υποκριτές τότε και Ανεπαρκείς σήμερα!

Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου για παράταξη Χρόνη: Υποκριτές τότε και Ανεπαρκείς σήμερα!

Το 2018 η παράταξη Χρόνη ζητούσε επιτακτικά την λειτουργία καφενείου/ τουριστικού περιπτέρου στην πλατεία του Αρκαδικού, επειδή τάχα νοιαζόταν για τις κοινωνικές ανάγκες των δημοτών. Σήμερα, εν έτει 2023 ούτε το Αρκαδικό έχει καφενείο, αλλά ούτε και η Νέα Επίδαυρος!

Μετά από πολλές δεκαετίες η ιστορική πλατεία της Εθνοσυνέλευσης βρίσκεται χωρίς καφενείο, χωρίς έναν κοινωνικό και τουριστικό πυρήνα στο κέντρο του χωριό και η Νέα Επίδαυρος στην εποχή Χρόνη εξελίχθηκε σ’ ένα έρημο χωριό, που ούτε καν οι καλοκαιρινοί μήνες δεν γεμίζουν την πλατεία της.

Καλώ όλους τους πολίτες της Νέας Επιδαύρου, και όχι μόνο, να σκεφτούν και να αναρωτηθούν ποια έργα έχει κάνει στο χωριό τους ο κ. Χρόνης. Και ποια δεν έκανε γιατί πολύ απλά δεν πιστεύει στην ανάπτυξη της Νέας. Όπως δεν πιστεύει και στην ανάπτυξη και άλλων χωριών.

Εμείς, η Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου δεν διστάζουμε να δεσμευτούμε σήμερα για το έργο που θα παράξουμε αύριο. Και φυσικά δεν δισταάζουμε να δεσμευθούμε ότι αύριο θα λογοδοτήσουμε για ότι δεν κάνουμε. Γιατί ούτε υποκριτές, ούτε ανεπαρκείς είμαστε.

Η πορεία του καθενός από εμάς το έχει αποδείξει.