Αρχική Δήμος Επιδαύρου Αισθητικές παρεμβάσεις και προμήθεια νέου εξοπλισμού για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο...

Αισθητικές παρεμβάσεις και προμήθεια νέου εξοπλισμού για το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο στη Δήμαινα [φωτογραφίες]

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα έργα στο Δήμο Επιδαύρου από τα πολύ μικρά, αυτά της καθημερινότητας, μέχρι και τα πιο μεγάλα.

Αυτήν την φορά σειρά είχε το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο στη Δήμαινα όπου έγιναν οι απαραίτητες συντηρήσεις ενώ εξοπλίστηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες που υπήρχαν.

Αναλυτικά:

1. Ελαιοχρωματισμός – Συντήρηση γηπέδου basket στο προαύλιο του σχολείου.

2. Αντικατάσταση φωτισμού στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του σχολείου.

3. Αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών πινάκων τόσο στο δημοτικό όσο και στο νηπιαγωγείο καθώς και όλες οι ασφάλειες αυτών ώστε να είναι ασφαλείς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

4. Αγορά – τοποθέτηση κλιματιστικού, 24000 btu wifi, στο νηπιαγωγείο.

5. Αγορά και τοποθέτηση βιντεοπροβολέα με πανί στο νηπιαγωγείο.

6. Ελαιοχρωματισμός – συντήρηση στα κάγκελα της πρόσοψης του σχολείου, στους πυλώνες φωτισμού, στις μπασκέτες, στους εξωτερικούς φανοστάτες, στις πόρτες και τα χαγιάτια του δημοτικού.

7. Αγορά ενός καινούργιου υπολογιστή και ενός πολυμηχανήματος για τις ανάγκες του νηπιαγωγείου.

8. Αγορά τριών tablet στο δημοτικό σχολείο ώστε να εφοδιαστούν οι μαθητές που είχαν ανάγκη και να αντιμετωπιστούν οι όποιες ανάγκες κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης.

Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Επιδαύρου εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την πορεία των έργων που έχουν γίνει συνολικά στον Δήμο σε σχέση με τις εκπαιδευτικές δομές ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δασκάλους, γονείς και μαθητές για την συμπαράσταση τους.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δαπανών που έγιναν για την διαμόρφωση και προμήθεια εξοπλισμού γύρισαν στην τοπική κοινωνία αφού επιλέχθηκαν επαγγελματίες και έμποροι της περιοχής.

Η ανάρτηση του Δημάρχου