Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Ως δούρειος ίππος του Δημήτρη Καμπόσου εξελίσσονται στην Συμφωνία Δημιουργίας

Ως δούρειος ίππος του Δημήτρη Καμπόσου εξελίσσονται στην Συμφωνία Δημιουργίας

Συνεχίζουν όπως φαίνεται να ”ξεχρεώνουν τα πολιτικά γραμμάτια” στον Δημήτρη Καμπόσο, η ηγετική ομάδα της «Συμφωνίας Δημιουργίας» η οποία μετά την χθεσινή επιτυχία του υποψηφίου Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου (δείτε εδώ), εξέδωσε δελτίο τύπου (δείτε εδώ), κατά του, με ψεύδη και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.

Είναι κατανοητό να ενόχλησαν οι χθεσινές εικόνες ενός ασφυκτικά γεμάτου Εργατικού Κέντρου κάποιους, που βλέπουν το Δημαρχείο του Άργους από πολύ πιο μακριά απ’ ότι το έβλεπαν μέχρι εχθές το απόγευμα, αλλά η στάση τους, οδηγεί κάθε σκεπτόμενο πολίτη στο συμπέρασμα, πως η ηγετική ομάδα της παράταξης λειτουργεί ως δούρειος ίππος του κ. Καμπόσου. Ακόμα και οι ίδιοι σταμάτησαν να κοινοποιούν τις θέσεις τους και τις απόψεις τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Ενώ είναι γνωστό ότι μέλη της ομάδας αυτής, συνεχίζουν και έχουν επαφές με στελέχη της ”Αλλαγή Πορείας”.

Οφείλουν όμως, να είναι ξεκάθαροι απέναντι στους ανθρώπους που έχουν στα ψηφοδέλτια τους και κυρίως στον κόσμο που τους στηρίζει.

Π.Τ