Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο Γιάννης Μαλτέζος

Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο Γιάννης Μαλτέζος [βίντεο]

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του προχώρησε εχθές το βράδυ στο «Super Tv» και την δημοσιογράφο Σοφία Μπαλή, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος, για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Ο κ. Μαλτέζος αναφέρθηκε σε ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης του Δήμου δίνοντας έμφαση σε έργα πνοής. Παράλληλα ο ίδιος ανέφερε ότι ο Δήμος έχει χάσει τον προσανατολισμό του ως προς την κατεύθυνση της εξωστρέφειας που θα έπρεπε να έχει.

Από την συζήτηση δεν έλειψαν και οι αιχμές κατά του Δημήτρη Καμπόσου για μια σειρά από θέματα.

Τέλος, επισήμανε πως στο προσεχές διάστημα θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της παράταξης καθώς και των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.  

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μαλτέζος:

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και τ. Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του κ. Μαλτέζου στον τηλεοπτικό σταθμό TVSuper και τη δημοσιογράφο κα Σοφία Μπαλή,  όπου και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή.

Στη συνέντευξή του ο κ. Μαλτέζος ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα έχει μιλήσει με πολλούς συμπολίτες μας και ασπάζεται την άποψή τους πως το Άργος είναι μια πόλη στάσιμη, χωρίς χαρακτήρα και στόχους.

Ενδεικτικά, αναφέρθηκε στα υπερδιπλασιασμένα δημοτικά τέλη των τελευταίων ετών και στην αδυναμία του Δήμου να εντάξει προς χρηματοδότηση έργα αστικής ανάπλασης. Ακόμα, έκανε λόγο για το ότι φεύγουν οι δημόσιες υπηρεσίες από το Άργος και πως τα μαγαζιά ολοένα και κλείνουν, θέτοντας ως ερώτημα «πώς περιμένει ο κ. Καμπόσος να κάνει για το Άργος αυτά που δεν έκανε τα 12 προηγούμενα χρόνια;»

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξής του ο κ. Μαλτέζος ανέφερε:

«Δεν υποσχέθηκα και δεν θα το κάνω ποτέ, πράγματαανέφικτα. Στη ζωήέχωμάθει να είμαιπάνταμετρημένος και ειλικρινής. Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να ξανακάνω όλους εμάς περήφανους για την πόλη μας, για την ιστορία της και για το παρόν και το μέλλον της. Εμπιστεύομαι τις δυνατότητες αυτής της πόλης και τους ανθρώπους της. Είμαστε πολλοί εκείνοι που αγαπάμε το Άργος και που είμαστε έτοιμοι να το υπερασπιστούμε. Άνθρωποι σας εσάς και σαν εμένα. Που θέλουν να δουν μία ανανέωση στην πόλη, μία αλλαγή».

Επιπλέον, ο κ. Μαλτέζος πρόσθεσε πως στο προσεχές χρονικό διάστημα θα συστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησαν αυτήν την πρωτοβουλία καθώς και τις προτάσεις τους.