Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Το στοίχημα του Μαλτέζου και η επιλογή Κωτσονάρου

Το στοίχημα του Μαλτέζου και η επιλογή Κωτσονάρου

Είναι γνωστός πως κατά την προεκλογική περίοδο, στο Δήμο Άργους – Μυκηνών,  το θέμα που κυριάρχησε μεταξύ άλλων ήταν και η κακοδιαχείριση των οικονομικών.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος, είχε αναφερθεί σε σκοτεινά σημεία δικών του συνεργατών, που ακόμα δε γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της Δικαιοσύνης.

Το στοίχημα πάντως που είχε θέσει ο κ. Μαλτέζος προεκλογικά αλλά και με την ανάληψη των καθηκόντων του, είναι ο εξορθολογισμός και η χρηστή οικονομική διαχείριση.

Ο κ. Κωτσονάρος είναι αυτός που έχει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει!

Σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αξιοσημείωτη σταδιοδρομία ως ελεύθερος επαγγελματίας πάνω στο τομέα των σπουδών του, ενώ έχει επενδύσει επιχειρηματικά στην πόλη του Άργους.  

Άνθρωποι άλλωστε από το στενό του περιβάλλον λένε πως αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να μετριάσει τις δραστηριότητες του και να ασχοληθεί με τα κοινά για την πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στοχεύοντας να ξανά αποκτήσει την χαμένη αίγλη του.

Το στοίχημα είναι σίγουρα μεγάλο, αναμένουμε για το αποτέλεσμα..

Σε δηλώσεις του, ο νέος αντιδήμαρχος ανέφερε:

Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπό μου και η ανάθεση του κομβικού χαρτοφυλακίου της οικονομικής διαχείρισης του Δήμου, είναι εξόχως τιμητική. Όμως ακόμα πιο τιμητική είναι η συμμετοχή σε μια νέα ομάδα σπουδαίων συναδέλφων που έχουν την διάθεση να προσφέρουν με όλη τους τη δύναμη. Και όταν δίνεις όλη σου τη δύναμη για το καλό όλων, σε τόσο απρόβλεπτους καιρούς, έχεις κερδίσει μια θέση στη σωστή μεριά της ιστορίας.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχό μας, Γιάννης Μαλτέζος,  για την τιμή, ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στη δημοτική αρχή αλλά κυρίως όλους τους πολίτες του Άργους που με στήριξαν με την επιλογή τους.

Δεσμεύομαι να εργαστώ με κύριο στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας.

Π.Τ.