Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Στο παλαιό δημαρχείο της Νέας Κίου βρέθηκε εχθές ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαλτέζος

Στο παλαιό δημαρχείο της Νέας Κίου βρέθηκε εχθές ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαλτέζος

Πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις για μια ακόμη φορά δείχνει να είναι ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, όπου είχε αναφερθεί στην ιδιαίτερη βαρύτητα που θα δώσει και στη Νέα Κίο καθώς πιστεύει, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, ότι είναι μια περιοχή που μπορεί και αξίζει να αναπτυχθεί περισσότερο. Η ιστορία της, οι άνθρωποι της, η γεωγραφική της θέση είναι το ”τρίγωνο” μιας υγιούς σύνθεσης που μπορεί να επιφέρει την ανάπτυξη στο τόπο και να συμβάλει καθοριστικά σε ολόκληρο τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Χθες λοιπόν, βρέθηκε στο παλαιό δημαρχείο της περιοχής όπου είχε συνάντηση με φορείς της Νέας Κίου, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τα προβλήματα τους.

Η κίνηση αυτή του Δημάρχου, σχολιάστηκε θετικά από αρκετούς κατοίκους, όταν έμαθαν ότι βρίσκεται εκεί, με κάποιους να σπεύδουν να τον συγχαρούν! Τα προηγούμενα χρόνια είχαν συνηθίσει να βλέπουν το Δήμαρχο στις εκκλησιαστικές εορτές και αραιά και που σε επίσημα τραπεζώματα που γίνονταν με επίσημους καλεσμένους, σε ψαροταβέρνες της περιοχής.

Οι πολίτες θέλουν τους πολιτικούς δίπλα τους, να αφουγκράζονται τα προβλήματα τους και να τα επιλύουν όταν μπορούν και το επιτρέπει ο ρόλος τους και μέχρι στιγμής, ο Γιάννης Μαλτέζος, δείχνει να τα καταφέρνει.

Π.Τ