Αρχική Παραπολιτικά Πανικοβλημένος ο Καμπόσος…

Πανικοβλημένος ο Καμπόσος…

Τρέμει το φυλλοκάρδι του απερχόμενου Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, που απ’ ότι μαθαίνω οι φωνές του ακούστηκαν στο ισόγειο του μισθωμένου δημαρχείου, την περασμένη βδομάδα όταν πήρε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που φέρεται να είχε παραγγείλει ο ίδιος.

Η μαστούρα και η καψούρα λένε πως δεν κρύβεται, θα προσέθετα και τον φόβο ο οποίος πλέον είναι έκδηλος!

Πως άλλωστε να χαρακτηρίσεις όταν ο επί δεκατρία χρόνια δήμαρχος, αποφασίζει προεκλογικά να αλλάξει την άσφαλτο σε όλη την οδό Κορίνθου (ενώ θα μπορούσε να γίνει τμηματικά) όταν γνωρίζει ότι εκεί στεγάζεται το προεκλογικό γραφείο της «Πρωτοβουλίας» κι όταν ξέρει ότι θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου την Τετάρτη.

Αν είχε ελάχιστο δείγμα πολιτικού πολιτισμού, να δείξει έστω μια ανωτερότητα κι ας είναι κατώτερος των περιστάσεων, έτσι για τα μάτια του κόσμου (σαν τα έργα του ένα πράγμα) θα μπορούσε να ζητήσει από το εργολάβο να πραγματοποιήσει το έργο μια εβδομάδα νωρίτερα ή και αργότερα. Δεκατρία χρόνια δεν είχε πέσει σπειρί ασφάλτου στην οδό Κορίνθου (ή και σε οποιοδήποτε άλλο δρόμο του Άργους). Τώρα τον έπιασε η βιασύνη;

Πως να χαρακτηρίσεις, το γεγονός ότι ο ίδιος πήγε και έβαλε περίπτερο πέντε μέτρα μακριά από το εκλογικό του κέντρο (έχει πάρει τις σχετικές άδειες άραγε, που κρύβει και την διάβαση πεζών), για να μην φαίνεται το μπάνερ της «Πρωτοβουλίας» που είναι αφημένο στην αποθήκη εκλογικού υλικού της παράταξης;

Πως να χαρακτηρίσεις την καταγγελία που έχει γίνει επειδή το εκλογικό κέντρο της «Πρωτοβουλίας» κατά τον ίδιο, δεν απέχει 100μ. από το εκλογικό κέντρο Περιφερειακής Παράταξης, όταν έχει πάρει την σχετική άδεια από την αστυνομία, σύμφωνα με όσα προβλέπει η κείμενη νομοθεσία;

Πως επίσης να χαρακτηρίσεις αυτόν, που μέλη της παράταξης του, από το τοπικό, ζητούν την παραίτηση του κ. Καρυάμη από την θέση του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άργους, 19 μέρες αφ’ ότου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του με την «Πρωτοβουλία».

Λίγο αργά τα αντανακλαστικά τους.

 Οι μόνοι που του έμειναν να τον ”λιβανίζουν” (και τους το αναγνωρίζω τουλάχιστον), είναι ο κ. Γκαβούνος, αντιδήμαρχος του, και μια γυναίκα (δεν αναφέρω το όνομα για λόγους διαφημιστικής προβολής, χιούμορ) που κατεβαίνει υποψήφια μαζί του από το 2006 και δεν έχει εκλεγεί ποτέ.

Ας είναι καλά οι αποδοχές του συζύγου βέβαια, 13 χρόνια ”πέφτουν” βρέξει – χιονίσει.

Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, αρέσει δεν αρέσει.

Αυτός είναι ο κ. Καμπόσος που ζει τις τελευταίες ημέρες της Ρώμης. Μόνο που οι δημότες πλέον και γνωρίζουν και έχουν εναλλακτικές και μάλιστα αρκετές.

*Συγχωρέστε με για την αργκό αλλά ίσως μόνο έτσι καταλάβει ο «ηγέτης» το κύμα αγανάκτησης που έρχεται και θα αποτυπωθεί στην κάλπη.

Π.Τ