Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Παναγιώτης Καμπόσος – Ο άνθρωπος που διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του Δήμου Άργους...

Παναγιώτης Καμπόσος – Ο άνθρωπος που διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα Υπουργεία

Κυκλοφόρησε εχθές η εφημερίδα «Δημότης» όπου σύμφωνα με το φύλλο ανήκει στην Νεολαία της παράταξης του Δημήτρη Καμπόσου.

Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας ο Παναγιώτης Καμπόσος, γιος του νυν Δημάρχου διεκπεραιώνει όλες τις δουλειές του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα Υπουργεία των Αθηνών με σκοπό να συνδράμει και ο ίδιος στα ζητήματα του Δήμου και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

Ο γιος του Δημάρχου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές με τον πατέρα του αναμένεται να δώσει έναν νέο αέρα ανανέωσης αν εκλεγεί στην παράταξη καθώς ο ίδιος όπως αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας είναι μόνο 30 ετών.

Οι πολιτικοί αναλυτές μιλούν για υποψηφιότητα «φωτιά» καθώς η αναγνωρισιμότητα του επιθέτου του, καθώς και οι σχέσεις που διατηρεί ο ίδιος ο Παναγιώτης με τους Αργείους φαίνεται πως θα τον κατατάξουν σίγουρα στις πρώτες θέσεις εκλογής.

Διαβάστε το δημοσίευμα της εφημερίδας:

Τα τόσα χρόνια προσφοράς του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου δε θα άφηναν ασυγκίνητη την οικογένεια του με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός ”το μήλο να πέσει κάτω από τη μηλιά’’. Γι’ αυτό και το μεγάλος γιος του Δημήτρη Καμπόσου, Παναγιώτης Καμπόσος ο οποίος βρίσκεται σε μια άκρως παραγωγική ηλικία (περίπου στα 30) ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θέλει να στρατευτεί μαζί του και με το ψηφοδέλτιο της παράταξης Αλλαγή Πορείας. Εκείνο που ο Δήμαρχος επισήμανε είναι ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι για βιοπορισμό, είναι θέσεις προσφοράς και του εξήγησε ότι αν εκλεγεί θα συνεχίσει να εργάζεται όπως και τώρα για το δήμο, χωρίς να έχει έμμισθη θέση. Ο Παναγιώτης Καμπόσος τα τελευταία χρόνια διεκπεραιώνει όλες τις δουλειές του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα υπουργεία των Αθηνών και όπου αλλού χρειαστεί προσφέροντας τις υπηρεσίες του δωρεάν.

Με έναν δήμαρχο αναμορφωτή ο οποίος εμπνέει όλη την κοινωνία ήταν αδύνατον να μην εμπνευστεί και ο γιος του και να ακολουθήσει τα βήματα του προσφέροντας, σαν τον πατέρα του.

Ο Παναγιώτης Καμπόσος γεννήθηκε το 1992. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παίρνοντας το πτυχίο του από το τμήμα Γεωλογίας και Περιβάλλοντος και έχοντας μεταπτυχιακές σπουδές στην διαχείριση φυσικών καταστροφών. Ο Παναγιώτης είναι η επιβεβαίωση πως ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών εμπιστεύεται και στηρίζει τους νέους ανθρώπους.

Η επόμενη μέρα για την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου διαφαίνεται σπουδαία καθώς πηγαίνει στις δημοτικές εκλογές με έμπειρους και δυνατούς δημοτικούς συμβούλους και με νεότερους που θα δώσουν αέρα ανανέωσης.

Διαβάστε όλη την εφημερίδα ΕΔΩ