Αρχική Παραπολιτικά Νώτης και Σαρηγιάννης ταξιδεύουν την ΑΡΓΩ σε επικίνδυνα νερά

Νώτης και Σαρηγιάννης ταξιδεύουν την ΑΡΓΩ σε επικίνδυνα νερά

Η ΑΡΓΩ ΑΕ είναι μια δημοτική επιχείρηση με ιδιόκτητο κτίριο χωρίς χρέη  μέχρι το 2010,  που την ανέλαβε κι αυτή “ο Δήμαρχος  των έργων”.

Πέρυσι το Δεκέμβρη ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ οι τραπεζικοί της λογαριασμοί για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο (161.171,95 Ευρώ)

Ενώ ο δήμος τους παραχωρεί τα μεγάλα εισοδήματα  από τις καντίνες  των Μυκηνών και από ένα άλλο δημοτικό κτίριο η ΑΡΓΩ,  παραταύτα,   αυξάνει τα χρέη της!  Την ίδια περίοδο η  Διοίκηση της  αποφασίζει να προσλάβει  τρεις εργαζόμενους !

Προφανώς, ο Πρόεδρος της  κ. Γιάννης Νώτης,  “με το πλούσιο βιογραφικό” κατά δήλωση του Δημάρχου των έργων,  όταν τον παρουσίαζε,  είναι θιασώτης της άποψης ότι ”ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…”

Ο ένας  εργαζόμενος είναι ο Νικόλαος Σαρηγιάννης. Είναι ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Νέας Κίου, δηλαδή αιρετό μέλος της παράταξης των έργων, που λαμβάνει την σχετική αποζημίωση για τις υπηρεσίες του από τη δημοτική αρχή. Στην ανανέωση βέβαια της υποψηφιότητας του Νίκου Σαρηγιάννη, αυτός δεν παρουσιάστηκε ως ιδιωτικός υπάλληλος από τον επικεφαλής της παράταξης του,  αλλά σαν ”ελεύθερος επαγγελματίας  που δραστηριοποιείται στον τομέα της οργάνωσης εκθέσεων” (;)

Ο άλλος εργαζόμενος έχει σχέση με την εκδιδόμενη από την νεολαία της παράταξης  εφημερίδα με την επωνυμία “ΔΗΜΟΤΗΣ” 

(αν ενθυμούμαστε καλά Νεολαία παράταξης διέθετε και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ…)

Την τρίτη εργαζόμενη δεν την έχει δει και δεν την γνωρίζει κανείς στη Νέα Κίο. Προφανώς εργάζεται “εν κρυπτώ και παραβύστω”…

Μέσα σε αυτό το ανθηρό οικονομικό περιβάλλον, η Διοίκηση της εταιρείας  πήρε και την απόφαση να αποζημιώνει η εταιρεία με μισθό καθόλου ευκαταφρόνητο, εκτός από τον Πρόεδρο της  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ Αντιπροέδρους !!!

Οικονομικές καταστάσεις η εταιρεία έχει τουλάχιστον δύο χρόνια να υποβάλει  στο  ΓΕΜΗ  (γιατί άραγε ; )  και το τελευταίο την διέγραψε από τα μητρώα του !

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά,  ανοίχτηκε και λογαριασμός σε μη συστημική Τράπεζα στον οποίο ζητήθηκε από τους έχοντες οικονομικές δοσοληψίες με την εταιρεία να μπαίνουν τυχόν οφειλές τους προς αυτή.

Η ΑΡΓΩ που οραματίστηκε και υλοποίησε η δημοτική αρχή Κατριλιώτη, όπως καταλαβαίνετε πλέει σε επικίνδυνα νερά…

Π.Τ