Αρχική Παραπολιτικά Με ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις προσπαθεί ο Δημήτρης Καμπόσος να πείσει ότι θα είναι...

Με ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις προσπαθεί ο Δημήτρης Καμπόσος να πείσει ότι θα είναι πρώτος στις εκλογές

Με δημοσκοπήσεις που μπορεί να ψηφίσει κανείς μία, δύο ή και περισσότερες φορές προσπαθεί να μας πείσει ο Δήμαρχος για το αποτέλεσμα του.

Δεν έχει καταλάβει ο δυστυχής πολιτικός ανήρ, ότι η περίοδος της παντοδυναμίας του φτάνει στο τέλος.

Όπου θα αναγκαστεί μετά από 13 χρόνια να επιστρέψει στο σχολείο του ή να βγει στην σύνταξη.

Και δεν σκέφτομαι τον ίδιο.

Σκέφτομαι πολλούς εκ των συνεργατών του που είναι ανεπάγγελτοι (όχι όλοι) και μέσα από τις ”υπηρεσίες που προσέφεραν” αυτά τα χρόνια πληρώνονταν και τώρα θα αναγκαστούν να ψάχνουν για δουλειά.

Και επειδή ο κ. Καμπόσος, έχει την τάση να είναι πολυγραφότατος στα social media και μετά να κατεβάζει τις αναρτήσεις του, καθ’ υπόδειξιν των συνεργατών του, που του τονίζουν, ότι τον προβαίνει σε επικοινωνιακά λάθη, του συνιστούμε να είναι πιο προσεκτικός.

Άλλωστε μια παροιμία λέει ”Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά”

Όσο αναφορά την ηλεκτρονική δημοσκόπηση που την κάνει ένα site με όνομα (domain name) dimosargous αν δεν είναι στην ιδιοκτησία του δήμου, τότε η δημοτική αρχή είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιεί ονόματα που παραπέμπουν σε φορείς. Για φανταστείτε αύριο κάποιος να φτιάξει ένα site που θα το λέει “ipourgioigeias” κ.ο.κ.

Δύο είναι τα τινά λοιπόν, ή δεν μπορείτε ακόμα και στα απλά να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Δήμου ή ο ίδιος ο Δήμαρχος βρίσκεται πίσω από αυτήν την ιστοσελίδα. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως είναι επικίνδυνο!

Τώρα, όσο αναφορά τις μεσονύκτιες παρεμβάσεις είναι απόλυτα λογικό.

Ερινύες το λένε..