Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Μάγεψε περισσότερους από 1600 θεατές η Τάνια Τσανακλίδου στο Πελαργό

Μάγεψε περισσότερους από 1600 θεατές η Τάνια Τσανακλίδου στο Πελαργό [φωτογραφίες – βίντεο]

Μια μαγική βραδιά έζησαν εχθές το βράδυ περισσότεροι από 1600 θεατές που βρέθηκαν στο παλιό εργοστάσιο του Πελαργού στη Νέα Κίο για να απολαύσουν την Τάνια Τσανακλίδου. Η μεγάλη τραγουδίστρια μετά από συνειδητή αποχή χρόνων από το τραγούδι, επέστρεψε στη σκηνή με τα «Σχήματα των Αστεριών». Τριάντα τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, μυθικού πλέον, δίσκου Μαμά Γερνά (1988) και 40 χρόνια δισκογραφίας της Λίνας Νικολακοπούλου.

Η Λίνα επέλεξε και η Τάνια ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο μια σειρά από αγαπημένα τραγούδια σε ένα πρόγραμμα αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της μεγάλης πορείας (1981-2021) της Νικολακοπούλου με τον κόσμο να την αποθεώνει με παρατεταμένο χειροκρότημα μετά από κάθε τραγούδι.

Παράλληλα ο Φωκάς Ευαγγελινός έδωσε ζωή, εικόνα, χρώμα και σχήμα στα τραγούδια της παράστασης, ενώ, επί σκηνής, η ίδια η Λίνα Νικολακοπούλου συμμετείχε στην αφήγηση αυτή.

Η χθεσινή μουσική βραδιά αποτελεί μια επιτυχία και για την ΚΕΔΑΜ και τον Πρόεδρο της Παναγιώτη Σκούφη όπου μαζί με τους συνεργάτες του, επέλεξε να χαρίσει στο κοινό της Αργολίδας μια αξέχαστη βραδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την είσοδο αλλά και κατά την διάρκεια της παράστασης η χρήση της μάσκας ήταν υποχρεωτική ενώ υπήρχαν και αποστάσεις κατά το μέτρο του δυνατού στα καθίσματα.

Την μουσική βραδιά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Πέτρος Διολίτσης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σαρρής, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος κα.