Αρχική Παραπολιτικά Κωτσοβός: Πατήρ & υιός

Κωτσοβός: Πατήρ & υιός

Τα χρόνια περνάνε, οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται συμφέροντα, άνθρωποι που κάποτε ο ένας κατηγορούσε τον άλλον σήμερα είναι μαζί υποψήφιοι και χέρι – χέρι ζητούν να αλλάξουν τον Δήμο.

Μια παρόμοια περίπτωση είναι κι αυτή του κ. Σωτήρη Κωτσοβού, πρώην υποψηφίου Δημάρχου, που τώρα βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου όπου από πολιτικοί αντίπαλοι έχουν γίνει συνεργάτες και όπως μαθαίνω και καλοί φίλοι.

Την φιλία τους αυτή, ήρθε να σφραγίσει και η υποψηφιότητα του υιού Κωτσοβού, ο οποίος με ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας» αναφέρει πως ο Πέτρος Κωτσοβός ”συμμετέχει ενεργά στην παράταξη, με σκοπό να συμβάλλει με διάθεση, υπευθυνότητα και τις ειδικές του γνώσεις, στη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου’’.

Ας δούμε όμως πριν από κάποια χρόνια τι έλεγε ο Σωτήρης Κωτσοβός, πατέρας του υποψηφίου για τον νυν Δήμαρχο. Τότε που κατηγορούσε τον Δημήτρη Καμπόσο λέγοντας πως έχει δεχθεί προσβολές και πιέσεις, αυτός και η οικογένεια του. Τότε που τον κατηγορούσε για αμετροέπεια, υπερβολή και συμπλεγματισμό. Τότε που τον ανέφερε ως ο “εφιάλτης” της πόλης.

Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς, δεν υπάρχει οικογενειακή πολιτική ευθύνη! Όμως, ο ίδιος ο Σωτήρης Κωτσοβός πλέον έχει επιλέξει να είναι ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου και υιός να είναι υποψήφιος με την ”Αλλαγή Πορείας”.