Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Η συνάντηση Καμπόσου και Διολίτση πριν το Καρναβάλι

Η συνάντηση Καμπόσου και Διολίτση πριν το Καρναβάλι

 Καμία έκπληξη δεν μου προκάλεσε η χθεσινή πληροφορία (με ντοκουμέντα) που ήρθε στο Argolida24, αναφορικά με συνάντηση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του Πέτρου Διολίτση, ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και μέλους της Συμφωνίας Δημιουργίας λίγο πριν την έναρξη του Καρναβαλιού της Νέας Κίου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν εχθές το απόγευμα, αναγνώστης του Argolida24 μας μετέφερε, πως είδε τον κ. Διολίτση να εξέρχεται από το υπηρεσιακό όχημα που χρησιμοποιεί ο κ. Καμπόσος αφήνοντας τον έξω από το σπίτι του. Μάλιστα την πληροφορία αυτή ο αναγνώστης, ήρθε να μας την επιβεβαιώσει με φωτογραφικό υλικό, το οποίο έχουμε στην κατοχή μας.

Είναι απολύτως κατανοητό ο κ. Καμπόσος να προσπαθεί να συνδιαλέγεται με τους πρώην συνεργάτες του, αφού ο ίδιος ήταν που τους απεύθυνε και κάλεσμα για επιστροφή στην παράταξη του κατά την ομιλία του στην κοπή της πίτας.

Το ζήτημα είναι ότι οι συναντήσεις όμως γεννούν πολιτικά ερωτήματα.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που δημοσίευσα το άρθρο με τίτλο ”Η ένοχη σιωπή της παράταξης του Π. Παπαιωάννου και το κάλεσμα του Δ. Καμπόσου” που αναφέρεται στην προβληματική στάση την οποία κρατά η ηγετική ομάδα της Συμφωνίας Δημιουργίας έναντι του Δημήτρη Καμπόσου.

Ακόμα και σήμερα, οχτώ μέρες μετά τις αποκαλύψεις του Documento για την εταιρεία των υιών του Δημάρχου, οι ίδιοι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και ενώ τα γεγονότα και οι εξελίξεις στον Δήμο Άργους – Μυκηνών τρέχουν αυτοί (σιωπούν ένοχα) τηρούν στάση σιωπής που εγείρει υποψίες..

Γιατί δεν ρωτούν τι έχει απογίνει με το πόρισμα της πυροσβεστικής για την μεγάλη φωτιά των Μυκηνών, υπόθεση που καρκινοβατεί εδώ και χρόνια στα συρτάρια της Εισαγγελία του Ναυπλίου;

Γιατί δεν ρωτούν τι έχει απογίνει με το πόρισμα που αφορά την μόλυνση του Αργολικού Κόλπου από τον Βιολογικό;

Και τόσα άλλα που παραμένουν στην αφάνεια.

Γίνεται αντιληπτό πλέον και από τον πιο πολιτικά αφελή, πως στόχος τους δεν είναι η νίκη στις εκλογές, αν καταφέρουν και φτάσουν μέχρι αυτές.

Μήπως στόχος τους είναι το ”μπλοκάρισμα” κάποιου κόσμου και γι’ αυτό πλασσάρονται ως αντι-καμπόσοι;

Μήπως και τον Δήμαρχο τον βολεύει κάποιος κόσμος να πάει σε αυτούς αντί να πάει κάπου άλλού;
 Μήπως εν τελεί η ύπαρξη της παράταξης Παπαιωάννου βολεύει πρωτίστως την δημοτική αρχή;

Μήπως η απένταξη τους μετά από 12 χρόνια αγαστής συνεργασίας με την δημοτική αρχή δεν ήταν εντελώς αυθόρμητη;

Πολλά τα ερωτήματα και κάποια από αυτά τα θέσαμε στον κ. Διολίτση, ο οποίος στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του αναφορικά με την συνάντηση του με τον κ. Καμπόσο αρκέστηκε στο να μας πεις πως θα μας ”απαντήσει νομικά” !

 Μήπως και αυτός σας θυμίζει κάτι;

Τελικά με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Και επειδή η αναφορά γίνεται περί δικαίου, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Τσάτσος είχε πει:
Η αρετή δεν χρειάζεται τίποτα που είναι έξω από τον εαυτό της. Ακόμη και η ελπίδα μιας αναγνώρισης την μειώνει.

Π.Τ