Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Η επιστροφή του ”ασώτου” που ποτέ δεν ήρθε και όπως όλα δείχνουν, ποτέ...

Η επιστροφή του ”ασώτου” που ποτέ δεν ήρθε και όπως όλα δείχνουν, ποτέ δεν θα ‘ρθει..

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες, ξανά, όπου διαδίδεται εντέχνως από τα παράκεντρα της οδού Καποδιστρίου στο Άργος, πως ο Δήμαρχος, θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία.

Συνομιλώντας με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εξ Αθηνών, μας επισήμαναν πως ουδεμία σκέψη υπάρχει για κάτι τέτοιο και πως το κόμμα αυτό που το ενδιαφέρει είναι ένα ισχυρό ποσοστό στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Η Νέα Δημοκρατία, προχωρά μπροστά, τόνισαν, αφήνοντας να εννοηθεί πως ουδεμία περίπτωση υπάρχει για πισωγυρίσματα.

Κι όλα τα παραπάνω, φαίνεται πως είναι πλέον γνωστά και στον Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο, που έχει αρχίσει τις πολιτικές επιθέσεις εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπως του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στενού φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Παναγιώτη Νίκα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως μετά τις βουλευτικές εκλογές θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις αφού τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, έχουν διαμηνύσει πως στήριξη σε υποψηφίους Δημάρχους, θα δοθεί μόνο σε όσους βοήθησαν το κόμμα προεκλογικά.

Αντιλαμβάνεται κανείς πλέον, πως οι σχέσεις του Δημήτρη Καμπόσου με τη Νέα Δημοκρατία είναι πιο μακριά από ποτέ άλλοτε και πως οτιδήποτε διαδίδεται έχει στόχο να βλάψει το κόμμα προεκλογικά και να δώσει ένα προσωρινό bonus στην παράταξη ‘’Αλλαγή Πορείας’’.

Π.Τ