Αρχική Παραπολιτικά Η δημοτική αρχή Καμπόσου βγάζει τις λάμπες από τον δημοτικό φωτισμό μπροστά...

Η δημοτική αρχή Καμπόσου βγάζει τις λάμπες από τον δημοτικό φωτισμό μπροστά από τα σπίτια των πολιτικών τους αντιπάλων [βίντεο]

Σε βέρτιγκο βρίσκεται η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου, μετά τις αποκαλύψεις για την εναπόθεση απορριμμάτων στην παράνομη ΧΑΔΑ της Νέας Κίου (δείτε το σχετικό δημοσίευμα εδώ).

Οι ίδιοι, μην μπορώντας να ελέγξουν τον πανικό στον οποίον έχουν περιέλθει καταφεύγουν σε μικρότητες όπως αυτή κατήγγειλε μέσα από τα social media υποψήφιος της ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ”.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αναγνωστόπουλος, κατήγγειλε τον κ. Γκαβούνο, δεξί χέρι του δημάρχου, να αφαιρεί παρουσία υπαλλήλων την λάμπα και το καλώδιο, έξω από το σπίτι υποψηφίου τοπικού συμβούλου. Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο, ζητώντας του εξηγήσεις, με τον ίδιο να της απαντά ‘‘να πας στο Μαλτέζο με τον οποίο κατεβαίνεις υποψήφιος να στο βάλει”.

Ο πανικός με τον οποίον αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα είναι πλέον έκδηλος. Αρκετοί εξ αυτών, αντιλαμβάνονται πως από το νέο έτος, θα χρειαστεί να επιστρέψουν στις δουλειές τους – όσοι έχουν – και κάνουν τα λάθη το ένα μετά το άλλο.

Η καταγγελία του υποψηφίου η οποία συνοδεύεται με αδιάσειστα στοιχεία και συγκεκριμένα με βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικείας του.

Τι αναφέρει η καταγγελία του κ. Αναγνωστόπουλου

Μας πήρατε το φανάρι, μας πήρατε το καλώδιο, μας αφήσατε το στύλο. Πόσο πιο χαμηλά κε Νίκο Γκαβούνε;

Σήμερα το μεσημέρι ήλθε στο σπίτι μου στο Κεφαλάρι Άργους το γνωστό φορτηγάκι με τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβούνο, μπήκε και έκανε αναστροφή μέσα στο πάρκινγκ μας και περίμενε. Μετά από λίγο ήλθε το φορτηγό του Δήμου με το “καλάθι” και ο εργάτης του Δήμου Νίκος Μπέλμπας ανέβηκε στην κολώνα, ξεβίδωσε και πήρε μαζί του το φανάρι του οδοφωτισμού και το καλώδιο και έφυγαν όλοι μαζί. Πήρα τον Νίκο Γκαβούνο να τον ρωτήσω γιατί αφήνει το σπίτι μου και την οικογένεια μου στο σκοτάδι. Μου απάντησε να πας στο Μαλτέζο με τον οποίο κατεβαίνεις υποψήφιος να στο βάλει!

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί έβαλα υποψήφιος κύριοι; Καταλαβαίνετε πόσο χαμηλά έχει πέσει η πόλη μας; Αν νομίζετε ότι με το μου ξηλώνετε το φανάρι θα με κάμψετε είστε γελασμένοι. Πόσα φανάρια θα μπορέσετε να βγάλετε λέτε; Το μόνο που καταφέρνετε κάθε μέρα που περνά είναι να μας πεισμώνετε να αγωνιστούμε να απαλλαγούμε από εσάς και τις πρακτικές σας. Είστε απλά αξιοθρήνητοι….!

Ρευματοκλοπή καταγγέλλει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών

Με σημερινό δελτίο τύπου, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, καταγγέλλει ρευματοκλοπή, η οποία ΑΝ υφίσταται ανακάλυψε αφότου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Αναγνωστοπούλου.

Πάντως, σύμφωνα με τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διαχείρισης Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. (Αριθμ. απόφ. 236/2017 – ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1871/30.05.2017), στο άρθρο 6 αναφέρει:

Παρ. 2: Ο έλεγχος διενεργείται από τεχνικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στο οποίο συμμετέχουν κατ” ελάχιστον δύο άτομα (έμπειροι σε θέματα παροχών τεχνικοί), τα οποία φέρουν υπηρεσιακές ταυτότητες. Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ συνοδεύεται από εκπρόσωπο του ανεξάρτητου φορέα που καθορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου, στον οποίο δεν γνωστοποιούνται εκ των προτέρων τα στοιχεία της εγκατάστασης που πρόκειται να ελεγχθεί και του χρήστη αυτής.

Παρ. 5: Εφόσον από τα ευρήματα τεκμαίρεται διαπιστωμένη ρευματοκλοπή, τα ευρήματα φωτογραφίζονται με καταγραφή ημερομηνίας, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να παρίστανται κατά τη φωτογράφιση αστυνομικό όργανο, καθώς και ο καταναλωτής ή εκπρόσωπος του, στους οποίους και επιδεικνύονται τα ευρήματα της ρευματοκλοπής, πριν από οποιαδήποτε επέμβαση προς άρση της. Ο ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να συλλέγει και να τηρεί στοιχεία προς απόδειξη της προσπάθειας κλήσης αστυνομικού οργάνου, σε περίπτωση μη προσέλευσής του.

Βλέποντας κανείς το παραπάνω βίντεο και διαβάζοντας όσα προβλέπει η νομοθεσία, αντιλαμβάνεται που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Χθες το βράδυ κατόπιν καταγγελιών αφαιρέθηκε παράνομα τοποθετημένο καλώδιο με το οποίο πραγματοποιούνταν ρευματοκλοπή από το δίκτυο δημοτικού φωτισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Δ.Κ. Κεφαλαρίου. Όπως προβλέπεται, ο δήμος θα καταθέσει και μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ακινήτου και η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης.

ΥΓ: Από την κάμερα πάντως, φαίνεται πως η παρέμβαση του κ. Γκαβούνου και του συνεργείου έγινε το μεσημέρι και όχι το βράδυ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου. Μια λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει.