Αρχική Παραπολιτικά Η ”Αυτοκρατορία Καμπόσου” μετρά αντίστροφα μέρες εξουσίας

Η ”Αυτοκρατορία Καμπόσου” μετρά αντίστροφα μέρες εξουσίας

Έχοντας χάσει πλέον κάθε αφήγημα για την ανάπτυξη της πόλεως του Άργους, βλέποντας τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη ή στην καλύτερη να μετακομίζουν στο διπλανό Ναύπλιο.

Έχοντας χάσει κάθε αφήγημα για τον τουρισμό που ΘΑ έφερνε στην πόλη, διαλαλώντας πως θα έρθει ζεστό χρήμα απ’ έξω.

Έχοντας αφήσει τα χωριά του δήμου στο έλεος τους ενώ το τελευταίο διάστημα σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται (ψηφοθηρικά) προχωρά σε έργα «πασαλείμματα» νομίζοντας πως θα ”υφαρπάξει” με αυτόν τον τρόπο την ψήφο των πολιτών.

Έχοντας χάσει πλέον το μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής του δύναμης, με κορυφαία στελέχη του και ανθρώπους που τον στήριζαν ενεργά είτε να βρίσκονται σε «αντίπαλα στρατόπεδα» είτε να έχουν αποστασιοποιηθεί ιδιωτεύοντας ή και βοηθώντας σιωπηρά άλλους συνδυασμούς. Έχοντας πλέον κουράσει τους δημότες με τις πολιτικές του κυβιστήσεις.

Έχοντας ακόμα δίπλα του ανθρώπους ή στενούς συγγενείς αυτών με τα «σκοτεινά σημεία» όπως ο ίδιος ο Δημήτρης Καμπόσος είχε αναφέρει.

Έχοντας ακόμα και υποψηφίους του (προμηθευτές, υπάλληλοι, στελέχη αθλητικών σωματείων που επιδοτούνται από τον Δήμο), που πιέστηκαν να μπουν στα ψηφοδέλτια του και στον κοινωνικό τους περίγυρο παραδέχονται πως θα στηρίξουν άλλους συνδυασμούς στην εκλογική μάχη.

Και έχοντας απέναντι από τον συνδυασμό του για πρώτη φορά 700 περίπου υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Η αυτοκρατορία γκρεμίζεται, το κάστρο πέφτει και ο «Βασιλιάς είναι γυμνός»

Π.Τ