Αρχική Αθλητικά Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Ευχαριστίες για βράβευση της Προεθνικής ομάδας Κ-16 στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ.Καμπόσο

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Ευχαριστίες για βράβευση της Προεθνικής ομάδας Κ-16 στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ.Καμπόσο

  Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών κ. Καμπόσο Δημήτριο, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ «Κοινωνικής Μέριμνας  και Αθλητισμού» κ. Δελή Νικόλαο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κ. Σκούφη Παναγιώτη για την χτεσινή τιμητική εκδήλωση βράβευσης των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου της Προεθνικής Ομάδας Κ16, για την κατάληψη της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεθνικών ομάδων Ενώσεων της ΕΠΟ.

  Η αναγνώριση των προσπαθειών των νεαρών αθλητών μας, της δουλειάς του προπονητικού επιτελείου αλλά και της Ένωσης στο αναπτυξιακό κομμάτι εν γένει, μας γεμίζουν υπερηφάνεια και συνάμα με ευθύνη να συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει με σταθερά βήματα για την αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου, πάντα έχοντας ως πυξίδα να πλάσουμε στο βαθμό που μπορούμε σωστούς ανθρώπους καθώς για εμάς, ‘’ο αθλητισμός είναι πολιτισμός’’.

-Ο-
Πρόεδρος