Αρχική Παραπολιτικά Δεν έχει το Θεό του ο Καμπόσος..

Δεν έχει το Θεό του ο Καμπόσος..

Σε κυνήγι μαγισσών τείνει να μετατραπεί μια μαρμάρινη επιγραφή έξω από ένα ναΰδριο στο Μαλαντρένι Αργολίδας, όπου ο απερχόμενος δήμαρχος αναφέρει ότι έκανε δωρεά (με προσωπικά του έξοδα) τον καλλωπισμό του προαύλιου χώρου καταγγέλλοντας πως κάποιοι πηγαίνουν και την καταστρέφουν. Δεν θα σταθώ βέβαια στην καταστροφή, ίσως η πολυδάπανη για τον Δήμο, εταιρεία security με έδρα την Καβάλα (αν θυμάμαι καλά) ίσως έχει κάποια εξήγηση, αλλά θα σταθώ στην δωρεά αυτή κάθε αυτήν.

Πριν από λίγους μήνες η ιλουστρασιόν εφημερίδα ‘’Δημότης’’, που εξέδιδε πότε η νεολαία της παράταξης Καμπόσου και πότε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με έξοδα δικά τους (σύμφωνα πάντα με τον απελθόντα Δήμαρχο) είχε παρουσιάσει ως έργο της Δημοτικής Αρχής, τον καλλωπισμό του εν λόγω ναού.

Στην ανακοίνωση του βέβαια, στα social media, ο κ. Καμπόσος αναφέρει ότι έγινε με προσωπικά του έξοδα.

Πότε έλεγε αλήθεια και πότε ψέματα;

Γιατί αν τα χρήματα που εδόθησαν ήταν από το δημοτικό κορβανά σίγουρα η μαρμάρινη επιγραφή θα πρέπει να βγει και μάλιστα άμεσα!

Ίσως η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να εξετάσει και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα.

Μαζί με αυτά όμως που θα πρέπει να εξετάσει, δοθείσης ευκαιρίας, ένα γραφείο ανεκτίμητης ιστορικής αξίας που βρισκόταν στο παλιό δημαρχείο και μαθαίνω από το ρεπορτάζ πως εδώ και λίγες μέρες αγνοείται η τύχη του.

Δεν θέλω να φανταστώ ότι κάποιος αιρετός με την ανοχή των υπαλλήλων το πήρε σπίτι του…

Είμαι βέβαιος εφόσον λείπει από το παλιό δημαρχείο, θα έχει πάει για κάποια συντήρηση και θα ξανά τοποθετηθεί σίγουρα εκεί από όπου και πάρθηκε!

Π.Τ