Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Βιασμός 24χρονης από την Θεσσαλονίκη: Σάλος στα social media με υπάλληλο του...

Βιασμός 24χρονης από την Θεσσαλονίκη: Σάλος στα social media με υπάλληλο του Δήμου Άργους Μυκηνών – Καταδικάζει το περιστατικό ο Δ. Καμπόσος

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με ανάρτηση ενός υπαλλήλου του Δήμου Άργους – Μυκηνών ο οποίος φαίνεται να αφήνει υπονοούμενα για το περιστατικό βιασμού της 24χρονης κοπέλας που σύμφωνα με την ίδια παραμονή Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα βιασμού στην Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σχολίασε ο εν λόγω κύριος ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο και με μαρτυρίες που επικαλείται αφήνει σαφέστατες αιχμές για την κοπέλα καθώς υποστηρίζει ότι εκδιδόταν για 1500€.

Από την άλλη ξεκάθαρες αποστάσεις παίρνει ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος από τις απόψεις του υπαλλήλου και αναφέρει:

Ως Δήμαρχος έχω δίπλα μου συνεργάτες και συμβούλους για θέματα συνυφασμένα με το επαγγελματικό τους αντικείμενο, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Ενημερώθηκα για μία ανάρτηση συνεργάτη μου που αφορούσε στην υπόθεση βιασμού της κοπέλα στην Θεσσαλονίκη. Καταδικάζω προσωπικές απόψεις που εκφράζονται δημόσια και θίγουν προσωπικότητες ειδικά όταν η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί. Σε καμία περίπτωση οι απόψεις του συνεργάτη μου δεν με εκφράζουν!

*Για ευνόητους λόγους το όνομα του υπαλλήλου δεν αναφέρεται