Αρχική Παραπολιτικά Άργος – Υπάρχει ελπίδα για τούτο το τόπο

Άργος – Υπάρχει ελπίδα για τούτο το τόπο

Η θυματοποίηση είναι το ύστατο καταφύγιο αυτού που μετρά αντίστροφα  μέρες εξουσίας.

Ο έχων το προνόμιο της Αληθείας, Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, σε έναν από τους πλέον ασφαλέστερους τρόπους, χωρίς διάλογο, χωρίς αντίκρουση επιχειρημάτων, στο facebook και θέλοντας προφανώς να ”σώσει οτιδήποτε αν σώζεται” που λέει και το τραγούδι, έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Δεν θα σχολιάσω, ούτε τις Σχολικές Καθαρίστριες, απάντησαν μόνες τους μέσω του Σωματείου τους με δύο δελτία τύπου (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ), ούτε βέβαια το θεάρεστο έργο (κατά Καμπόσο) της Εταιρείας Security που βλέπω ότι η παράταξη του κ. Παπαϊωάννου επιμένει να φέρνει στην επιφάνεια ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ίσως γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς τους υπόλοιπους, μιας και μέχρι το 2022 η ηγετική ομάδα της παράταξης, ήταν δίπλα του.

Ούτε βέβαια τις βολές περί αυθαιρέτων και προσλήψεων, άλλωστε ο ίδιος είναι που έχει στην παράταξη υποψηφίους που εργάζονται στην συνεργαζόμενη εταιρεία με τον Δήμο που διαχειρίζεται Κολυμβητήριο και Δημοτικό Γυμναστήριο.  

Και αν ψάξει κανείς και λίγο καλύτερα ίσως να βρει και στην διαύγεια κάποιους εκ των υποψηφίων του.

Θα σταθώ όμως στο τελευταίο κομμάτι, της ανάρτησης του, που μιλά για την ΑΝΆΠΤΥΞΗ του Δήμου και ζητά μάλιστα την προστασία των δημοτών σε αυτήν την ανάπτυξη.

  • Μου κάνει λίγο σαν το 1-1-4 αυτό, ίσως οι τελευταίες ιδεολογικές κυβιστήσεις να φταίνε.

Ανάπτυξη στον Δήμο Άργους – Μυκηνών ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ !

Εκτός αν εννοεί τα σιντριβάνια και τα προσφάτως τοποθετημένα αγάλματα.  

Η Εμπορικότητα της πόλης έχει χαθεί κι ας προσπαθεί να δείξει ως υπεύθυνους μια τον δρόμο και μια το ηλεκτρονικό εμπόριο. Ας κάνει μια βόλτα στην Καλαμάτα, στα Ιωάννινα, ας έρθει και λίγο πιο κοντά στο Ναύπλιο, να δει επιχειρήσεις που κάποτε ήταν στο Άργος και τώρα ακμάζουν στο Ναύπλιο. Ας ψάξει να βρει ξενοίκιαστα καταστήματα στους πλέον εμπορικότερους δρόμους της πόλης (Άργους, Χαριλάου Τρικούπη, Σιδηράς Μεραρχίας ακόμα και η 25ης Μαρτίου στην Πρόνοια πλέον δεν υπάρχουν μαγαζιά ξενοίκιαστα).

Διαβάστε επίσης: Λιγότερες κατά 211 οι επιχειρήσεις, τουλάχιστον, στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

Ελάχιστοι μήνες πέρασαν που έκλεισε το Public στο Άργος και έμειναν στον δρόμο αρκετοί εργαζόμενοι με τον Δήμαρχο να υποστηρίζει σε δηλώσεις του, την περίοδο εκείνη, πως ήταν πολιτική της Εταιρείας και πως έκλεισε υποκατάστημα και στο Αγρίνιο.

Δεν έκλεισε όμως ούτε στη Λάρισα, ούτε στη Χαλκίδα, ούτε στην Αλεξανδρούπολη, ούτε στη Μυτιλήνη, ούτε στο Βόλο, ούτε στη Κομοτηνή, ούτε στη Κόρινθο, ούτε στα Χανιά, ούτε στη Λαμία, ούτε στη Κέρκυρα, ούτε στη Κοζάνη, ούτε στα Τρίκαλα, ούτε στις Σέρρες, ούτε στη Λάρισα, ούτε στη Καλαμάτα, ούτε στη Ρόδο, ούτε στη Κατερίνη, ούτε στο Ηράκλειο, ούτε στα Ιωάννινα, ούτε στο Πύργο, ούτε στη Καβάλα, ούτε στο Ρέθυμνο, ούτε στη Ξάνθη, ούτε στην Ορεστιάδα, ούτε στη Δράμα ούτε στη Πάτρα ούτε βέβαια τα 20 υποκαταστήματα στην Αττική, ούτε τα 5 στην Θεσσαλονίκη.

Αλλά ο ίδιος επέλεξε να συγκριθεί με κάτι όμοιο, δηλαδή το Αγρίνιο και όχι να αναρωτηθεί τι πάει λάθος με το Άργος.
Αν και νομίζω πως ξέρει, αλλά αρνείται να το παραδεχθεί.

Τουρισμός

Δεν θα σχολιάσω ούτε τα αγάλματα ούτε το σιντριβάνι που στοίχισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ βαραίνοντας έτι περισσότερο τα ταμεία του Δήμου.

Θα πω όμως, ότι 13 χρόνια Δήμαρχος και δεν κατάφερε ούτε το 1/10 των επισκεπτών των Μυκηνών να μπαίνουν μέσα στην πόλη του Άργους παρά να πηγαίνουν κατευθείαν στην πόλη του Ναυπλίου.

Καμία τύχη, καμία ελπίδα, σε μια πόλη και έναν δήμο που δυστυχώς πεθαίνει σιγά – σιγά.

Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι τόσο πιο γρήγορα θα σωθεί η κατάσταση, πριν, είναι πολύ αργά!

Π.Τ

Στο τίτλο αφήνω τον κάθε έναν και την καθεμιά από εσάς να βάλει το σημείο στίξης που θεωρεί ότι ταιριάζει καλύτερα.
Ερωτηματικό (;) ή Θαυμαστικό (!)