Αρχική Αργολίδα Το τελευταίο αντίο στην Φιλιώ Πυργάκη

Το τελευταίο αντίο στην Φιλιώ Πυργάκη [φωτογραφίες & βίντεο]

Παρουσία εκατοντάδων κόσμου πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία της μεγάλης ερμηνεύτριας του δημοτικού τραγουδιού Φιλιώς Πυργάκη.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλοί θαυμαστές βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 18 Ιουλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο χωριό Άκοβα του Δήμου Άργους – Μυκηνών για να πουν το τελευταίο αντίο.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν για το τελευταίο αντίο οι καλλιτέχνες: Σιέτος, Κατσίγαννη, Μάγγας, Καζάς, Μουγκοπέτρος, Αριστόπουλος, Γρίβα κα. Σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στην μεγάλη καλλιτεχνική πορεία της της Πυργάκη, ενώ αρκετί ήταν αυτοί που την αποκάλεσαν ως δεύτερη μάνα τους, καθώς βοηθούσε και στήριζε όλους τους νέους καλλιτέχνες (τραγουδιστές και μουσικούς).

Από πολιτικά πρόσωπα στην κηδεία παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από τους Δήμους Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων.

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ. Νεκτάριος πλαισιωμένος από αρκετούς ιερείς της μητροπόλεως καθώς και από ιερείς από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου, τόπο καταγωγής της Φιλιώς Πυργάκη.