Αρχική Αργολίδα Σε πολιτικό αναβρασμό το κλίμα στην Αργολίδα

Σε πολιτικό αναβρασμό το κλίμα στην Αργολίδα

Παράλληλα με το καλοκαίρι, διανύουμε και άτυπα μια καυτή προεκλογική περίοδο αφού το 2023 είναι χρονιά εκλογών και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό και βουλευτικών αφού επιμένει να μας λέει ότι θα εξαντλήσει την τετραετία και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε.

Ήδη απ’ ότι μαθαίνουμε γίνεται μια δημοσκόπηση στο Ναύπλιο με άγνωστο τον εντολέα της. Το Άργος, πολιτικά, προς το παρόν φαίνεται να απολαμβάνει την ηρεμία του αλλά δεν γνωρίζουμε για πόσο. Από την άλλη στον Δήμο Επιδαύρου τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά αφού όπως μαθαίνουμε ο πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής δέχεται πιέσεις για να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ στον Δήμο Ερμιονίδας τα πράγματα ίσως είναι λίγο πιο ξεκάθαρα (μέχρι ώρας), αφού οι τελικοί διεκδικητές του Δήμου δείχνουν να είναι ο Γεωργόπουλος και ο Λάμπρου. Η υποψηφιότητα Μαργέτα κάηκε από πολύ νωρίς και αν δεν αλλάξει γραμμή πλεύσης δεν θα φτάσει ούτε μέχρι την κάλπη.

Από την άλλη μεγάλο ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τους διεκδικητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Θα είναι ξανά υποψήφιος ο Παναγιώτης Νίκας και ο Πέτρος Τατούλης; Ιδού η απορία!

Ο περισσότερος κόσμος πάντως δείχνει να αδιαφορεί για όλα τα παραπάνω, προς το παρόν τουλάχιστον, αφού το καλοκαιρινό mood δεν ενδείκνυται για πολιτικές συζητήσεις και αναλύσεις έστω και αυτές του καφενειακού τύπου.

Ο κόσμος προσπαθεί να απολαύσει τα μπάνια του και τις διακοπές του για όσους έχουν βέβαια την δυνατότητα και μπορέσουν να πάνε με την πρωτοφανή ακρίβεια που αντιμετωπίζει η χώρα.

Οι οδηγίες πάντως προς τους ναυτιλλομένους, είναι να μην βιάζονται να πάρουν αποφάσεις και κυρίως να τις δημοσιοποιούν. Γιατί πολύ σύντομα ίσως χρειαστεί να ανακαλέσουν και εκεί θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα. Ο κόσμος δεν θέλει πισωγυρίσματα και ζητά εξηγήσεις..

Π.Τ.