Αρχική Αργολίδα Περίπου 1εκ ευρώ θα μοιραστούν οι 4 Δήμοι της Αργολίδας

Περίπου 1εκ ευρώ θα μοιραστούν οι 4 Δήμοι της Αργολίδας

Το συνολικό ποσό των 950χιλιάδων ευρώ θα μοιραστούν στους τέσσερις δήμους της Αργολίδας από το Υπουργείο Εσωτερικών με γνώμονα τη συνεχή στήριξη της Αυτοδιοίκησης και στο πλαίσιο των διαρκών παρεμβάσεων που αναλαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ύστερα από συνεννόηση με την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών. Συνολικά, θα δοθούν περίπου στα 90εκατομμύρια ευρώ σε όλους τους Δήμους για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους.


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε:

«Το είπαμε και το κάναμε. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Αυτοδιοίκηση με όλους τους απαραίτητους πόρους που επιτρέπουν στους Δήμους να αντιμετωπίσουν το αυξημένο ενεργειακό κόστος που προκαλεί η εισαγόμενη ενεργειακή κρίση.

Το Υπουργείο Εσωτερικών και η Κυβέρνηση, συνολικά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, με γενναίες παρεμβάσεις και για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να αφήσουμε οριστικά πίσω μας και αυτή την κρίση».

Στην Αργολίδα οι Δήμοι θα λάβουν:

Δήμος Άργους – Μυκηνών: 245.531,07
Δήμος Ναυπλιέων: 449.345,40
Δήμος Επιδαύρου: 106.582,61
Δήμος Ερμιονίδας: 142.101,53