Αρχική Παραπολιτικά Με τζογαδόρικα επιχειρήματα προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής..

Με τζογαδόρικα επιχειρήματα προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής..

Σε τζογαδόρικο παιχνίδι τείνει να μετατραπεί η πολιτική αντιπαράθεση σε Ναύπλιο και Άργος, αφού υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ελλείψει επιχειρημάτων προσπαθούν να πείσουν το ακροατήριο τους, στα social media ότι οι νικητές είναι ο ένας και ο άλλος εξαιτίας της απόδοσης που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες.  

Αγνοούν βέβαια οι αφελείς, (ή αποκρύπτουν) πως η απόδοση μειώνεται όταν κάποιος στοιχηματίζει υπέρ κάποιου. Για παράδειγμα, αν τώρα βρεθεί ένας και στοιχηματίσει σε κάποιον που σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι τελευταίος πολύ εύκολα θα σκαρφαλώσει στην πρώτη δυάδα.

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι ότι προσπαθούν με την ανοχή αν όχι με την παρότρυνση των επικεφαλής των παρατάξεων να δημιουργήσουν μέσω του τζόγου ένα κλίμα αρνητικό ή θετικό ανάλογα πως βολεύει τον κάθε έναν. Ξεχνούν βέβαια ότι ο κόσμος είναι αυτός που ψηφίζει και σε λίγα 24ωρα από τώρα θα δώσει την δική του απάντηση στην κάλπη!

Συνεπώς όποιος έχει πληρώνει και αυτό είναι που ίσως πρέπει να προβληματίζει! Για την ιστορία πάντως και γι’ αυτούς που έχουν κοντή μνήμη, οι στοιχηματικές εταιρείες το 2019 έδιναν τον Πέτρο Τατούλη εκ νέου Περιφερειάρχη. Το αποτέλεσμα γνωστό..

Π.Τ