Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Μήνυμα νίκης η χθεσινή συγκέντρωση Τατούλη στο Άργος

Μήνυμα νίκης η χθεσινή συγκέντρωση Τατούλη στο Άργος

Μήνυμα νίκης αλλά και αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της Κυριακής των εκλογών έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης κατά την χθεσινή του ομιλία, στα εγκαίνια του προεκλογικού γραφείου της ”Νέας Πελοποννήσου” στο Άργος.
Εκατοντάδες κόσμου, όλων των ηλικιών, έδωσαν το παρόν, μεταφέροντας τον παλμό της ευρύτερης κοινωνίας με τα συνεχή και παρατεταμένα χειροκροτήματα τους.


Ο Πέτρος Τατούλης, στον λόγο του, ενωτικός απέναντι σε όλες τις ιδεολογικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Συνάμα οραματιστής για την Πελοπόννησο και την Αργολίδα που έχει δώσει και ”την ψυχή του” τόσο ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ακόμα και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης αφού φρόντισε σε κάθε περιφερειακό συμβούλιο να είναι εκεί παρών με τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του.
Σίγουρα όμως και διεκδικητής απέναντι σε όλα αυτά που η Πελοπόννησος και η Αργολίδα αξίζει.

Κρατώ τα παρακάτω, από την χθεσινή του ομιλία. Λόγια ειλικρινή, λόγια καρδιάς, λόγια μιας στενής σχέσης που έχει ο ίδιος με την Αργολίδα μας.


Γιατί η «Νέα Πελοπόννησος»;

Γιατί εμείς γνωριζόμαστε χρόνια με τα μικρά μας ονόματα.
Γιατί νοιώθουμε ασφάλεια μεταξύ μας. Γιατί έχουν σφιχτεί οι καρδιές μας με τα ίδια βιώματα και έχουμε μοιραστεί και χαμόγελα και χαρές.
Γιατί οι σχέσεις μας ήταν πάντοτε ειλικρινείς και δεν κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Γιατί μιλάμε μεταξύ μας, χωρίς να χρειαζόμαστε μεσολαβητές.
Γιατί έχουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο με καθαρά προοδευτικό και κοινωνικό πρόσημο.
Γιατί έχουμε την εμπειρία και την βαθιά γνώση
Γιατί μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όσα διατυπώνουμε θα υλοποιηθούν, όπως έγινε και στο παρελθόν.
Γιατί πιστεύουμε στην συμπερίληψη και την κοινωνική αναζωογόνηση που αυτή φέρνει.
Γιατί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρή περιφερειακή διακυβέρνηση και μαζί να κάνουμε την Πελοπόννησο έναν τόπο που θα μπορούμε να ζούμε εμείς και που θα δίνει στα παιδιά αυτού του τόπου ευκαιρίες, προοπτική και την εξέλιξη που αξίζει σε αυτά και στις θυσίες των γονιών τους.
Στα δικά σας παιδιά. Για τις δικές σας θυσίες. Για να μείνει κανείς και καμία πια πίσω

Π.Τ