Αρχική Αργολίδα Θλίψη στον πολιτικό κόσμο της Αργολίδας για την απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο της Αργολίδας για την απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου

Θλίψη έχει προκαλέσει η σημερινή είδηση του θανάτου της πρώην βουλευτού Αργολίδας Έλσας Παπαδημητρίου.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Αργολίδας εκφράζει την συμπαράσταση του στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η επί 18 χρόνια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε την συμπάθεια όλων των πολιτικών προσώπων ακόμα και των αντιπάλων της.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα:  

Γιάννης Ανδριανός Βουλευτής Αργολίδας (Νέα Δημοκρατία)
«Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο της Έλσας Παπαδημητρίου, μιας πολιτικού που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια την Αργολίδα, την Ελλάδα και την Ευρώπη. Από τις θέσεις τις οποίες ανέλαβε, έδωσε με αγωνιστικότητα και δέσμευση το δικό της στίγμα για την αναβάθμιση της δημοκρατίας και του πολιτικού διαλόγου. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Ανδρέας Πουλάς Βουλευτής Αργολίδας (Κίνημα Αλλαγής)
Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της Έλσας Παπαδημητρίου, μίας πολιτικού που με τον δυναμικό της χαρακτήρα και την ισχυρή παρουσία της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο αγωνίστηκε για πολλά χρόνια για το καλό του τόπου μας.Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και στους οικείους της.

Γιάννης Γκιόλας Βουλευτής Αργολίδας (ΣΥΡΙΖΑ)
Έφυγε σήμερα από κοντά μας η Έλσα Παπαδημητρίου. Μια δυναμική γυναίκα, μια πολιτικός που προσέφερε στον τόπο που γεννήθηκε  που γεννήθηκε και αγωνίστηκε με σθένος για τις αξίες και τις ιδέες της. Υπήρξε άριστη επιστήμων, ευφυής πολιτικός, συμπαθής ως άνθρωπος και ευρείας αποδοχής από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η εκτίμηση των πολιτικών της αντιπάλων δείχνει τη σημασία της προσφοράς της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της.

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
Έφυγε σήμερα για το πιο μακρινό ταξίδι. Δε τα ταιριάξαμε στα μικροπολιτικά, μπορέσαμε όμως να βρεθούμε πολλές φορές μαζί σ’ ένα τραπέζι σαν αταίριαστοι φίλοι.. Πνεύμα ανήσυχο, υδροχόος ταξιδευτής σε απέραντους δρόμους ,κιμπάρισα, με κώδικα αξιών. Καλό παράδεισο ΕΛΣΑ.

Δημήτρης Κωστούρο Δήμαρχος Ναυπλιέων
Με αίσθημα θλίψης και οδύνης έμαθα για το δυσάρεστο νέο της απώλειας της φίλης και συντοπίτισσας Βουλευτού Έλσας Παπαδημητρίου. Η Έλσα για εμάς που είχαμε την τιμή να την γνωρίζουμε και να συναναστραφούμε μαζί της θα αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ήθους , αγωνιστικότητας, προσωπικής και πολιτικής προσφοράς στον τόπος μας με πίστη στα κοινοβουλευτικά ιδεώδη και στις ευρωπαϊκές αξίες. Τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό παράδεισο Έλσα.

Δημήτρης Καμπόσος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών
Πριν λίγο έμαθα για το χαμό μιας σημαντικής πολιτικού της Αργολίδας, της ΈλσαςΠαπαδημητρίου. Η Έλσα Παπαδημητρίου υπήρξε μια αγωνίστρια και στην πολιτική αλλά και στη ζωή της. Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους της.

Τάσος Χρόνης Δήμαρχος Επιδαύρου
Η Έλσα Παπαδημητρίου υπηρέτησε τον Αργολικό λαό για 18 χρόνια, από τη θέση της βουλευτού Αργολίδας. Ειλικρινής, δυναμική, εργατική ! Με αναγνώριση και εκτός κομματικών φραγμών σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο! Συλλυπητήρια στους οικείους της.

Γιάννης Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ερμιονίδας
Μία ξεχωριστή προσωπικότητα, μία δυναμική γυναίκα, μία πολιτικός που πήρε πολύ αγάπη και εκτίμηση από τον λαό της Αργολίδας “έφυγε” σήμερα από τη ζωή. Η Έλσα Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Ναύπλιο και κληρονόμησε το μικρόβιο της πολιτικής από το πατέρα της! Μέχρι ώρας είναι η μακροβιότερη Βουλευτής του νομού μας αφού εκλέγονταν για 18 συναπτά έτη στην Αργολίδα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ! Θερμά συλλυπητήρια στην κόρη και στους οικείους της! Να έχει καλό παράδεισο !

Βασίλης Σιδέρης Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος
Η Αργολίδα με μεγάλη λύπη αποχαιρετά την Έλσα Παπαδημητρίου μια σπουδαία γυναίκα και πολιτικό που με σεβασμό και αξιοπρέπεια αντιμετώπιζε πάντοτε τους πολιτικούς της αντιπάλους.
Προσωπικά αποχαιρετώ τη γυναίκα Έλσα που αφιέρωσε τη ζωή της στη Νέα Δημοκρατία και την Πατρίδα μας.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Αναστάσιος Γανώσης Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος
Έφυγε από κοντά μας σήμερα η μεγάλη Ελσα Παπαδημητρίου. Η πολιτική ζωή της Αργολίδας και της Ελλάδας είναι φτωχότερη από σήμερα. Η προσωπικότητα της, η τεράστια πολιτική της οντότητα , η αγάπη της για την Αργολίδα και το χαρακτηριστικό χαμόγελο της θα μας λείψουν και θα τα μνημονεύουμαι. Σε ευχαριστώ που υπήρξες φάρος για την πολιτική μας πορεία, που ήσουν φίλη μας, κουμπάρα μας και πάντα παρούσα !

Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας
Μία μεγάλη πολιτικός της παράταξής μας και της Αργολίδας, η Έλσα Παπαδημητρίου, δεν είναι πια μαζί μας. Διακρινόταν για την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και την ευρυμάθεια της και έχαιρε εκτίμησης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η στήριξή της στις εκλογές και η ιδιαίτερη σχέση φιλίας που αναπτύξαμε αποτέλεσε για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Δεν θα ξεχάσω τα λόγια στήριξης και ενθάρρυνσης που μου απεύθυνε ακόμα και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Έλενα Πανοβράκου Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων Δ.Ε.Ε.Π. Αργολίδας – Ν. Δημοκρατίας – Μέλος του ΔΟΠΠΑΤ
Σήμερα μας αποχαιρέτησε για τη γειτονιά των αγγέλων μια σπουδαία γυναικεία προσωπικότητα και πολιτικός, μια γυναίκα δυναμική, μια ηγετική προσωπικότητα ! Καλό Παράδεισο, καλό ταξίδι Έλσα Παπαδημητρίου.  Σε ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τις συμβουλές σου πάντα !

Δημήτρης Κρανιάς Πρώην Βουλευτής Αργολίδας
Μια γυναίκα που κατάφερε να δώσει αξία στην πολιτική ταυτότητα και παρουσία του πραγματικά ισχυρού φύλου, στην πολιτική. Με σταθερές φιλίες και αναφορές, με καθαρή άποψη στα μεγάλα θέματα, με γωνίες στο λόγο της, με στρατηγική στους εκλογικούς αγώνες, με εχθρούς και αποφασισμένους φίλους. Η Έλσα με την καλλιέργεια, τη μόρφωση και την ποιότητά της είχε πάντα κάτι να προσφέρει σε μια συζήτηση. Κρατώ δυο φράσεις που από μόνες τους ίσως δε λένε κάτι, μέσα όμως στη συζήτηση μας έλεγαν πολλά. Όταν με σύστησε σε φιλικά της πρόσωπα κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου λέγοντας «he is running with me the election race» και έξω από ένα εκλογικό τμήμα «μέσα στην κάλπη ο καθένας είναι μόνος του και μπορεί να κάνει αυτό που πιστεύει». Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.