Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Εθελοντικές δράσεις καθαριότητας σε Άργος και Ναύπλιο από την ομάδα Save Your...

Εθελοντικές δράσεις καθαριότητας σε Άργος και Ναύπλιο από την ομάδα Save Your Hood

Δύο Δήμοι, δύο δράσεις, ένας κοινός σκοπός:

Φροντίζουμε το περιβάλλον, καθαρίζουμε τις γειτονιές μας !

Άργος και Ναύπλιο ενώνονται και στέλνουν δυνατό μήνυμα!

Δεκαεφτά εθελοντές απ’ το Άργος και δεκατρείς από Ναύπλιο στοχεύουν στην αλλαγή νοοτροπίας όλων! Τα σκουπίδια στη θέση τους. Εθελοντής για μένα θα πει Ήρωας. Ήρωας πραγματικός με μια φανταστική ιδεατή κάπα που τρέχει από δω κ από κει να προσφέρει, να μοιράσει δύναμη, να χαρίσει φαγητό, να φροντίσει το περιβάλλον, να δώσει ένα χαμόγελο! Όλα τα προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα, μέσα από τη καρδιά σου επειδή το θέλεις και όχι επειδή πρέπει ή μπορείς.

Γίνε εθελοντής για σένα. Για να κοιμάσαι ήσυχα τα βράδια και περήφανα που ήθελες και μπόρεσες να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο, ένα ζωάκι, το περιβάλλον.

Ένας κόσμος σαν κι αυτόν χρειάζεται εσένα για να γίνει πιο δυνατός. Προσφέρω, βοηθάω κάποιον που χει ανάγκη, φροντίζω το περιβάλλον (σπίτι μου),συμβάλλω στην προσπάθεια για μια πιο δίκαιη κοινωνία ,αποκτώ εμπειρίες, γνωρίζω ανθρώπους, αισθάνομαι χρήσιμος, συμπονώ-συμπάσχω, μοιράζομαι και συμπαραστέκομαι! Κοιτά γύρω σου και θα δεις πως στα αλήθεια είναι πολύ εύκολο να βρεις το κατάλληλο μέρος για να προσφέρεις.

Τεράστιο Μπράβο στην αχτύπητη ομάδα μας !

Επίσης ευχαριστούμε και τους Δήμους: Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων όπου μας προμήθευσαν με σακούλες και γάντια.

Η ανακοίνωση της συντονίστριας της ομάδας.