Αρχική Αργολίδα ”Αντάρτικο” από τον Πρόεδρο του Πολυϊατρείου ΙΑΣΙΣ Αργολίδας σε Κυβέρνηση και Ιατρικό...

”Αντάρτικο” από τον Πρόεδρο του Πολυϊατρείου ΙΑΣΙΣ Αργολίδας σε Κυβέρνηση και Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Με μια ξεκάθαρη ανακοίνωση στο facebook, ο πρόεδρος του Πολυϊατρείου Αργολίδας IASIS, παιδίατρος, Μιχαήλ Μινούσης, δηλώνει κατηγορηματικά πως η επιχείρηση δε θα επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εργαζομένους της σεβόμενη τις Aτομικές Eλευθερίες και τη Δημοκρατία.

Η ανάρτηση του Προέδρου:

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι και μεταξύ αυτών και ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας μας έστειλες τον νόμου που μπήκε σε ισχύ στην χώρα μας. Σε αυτό αναφέρεται ότι κάθε επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να θέσει σε διαθεσιμότητα τον εργαζόμενο που δεν θέλει να εμβολιαστεί και μάλιστα την απειλεί και πρόστιμο ύψους 10.000€. Το ΙΑΣΙΣ Πολυϊατρείο Αργολίδας δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει σε αυτόν τον εκβιασμό προς τους εργαζόμενους του σεβόμενο τις ατομικές ελευθερίες έκαστου και για να προλάβουμε τους κοινωνικούς ”δικαιωματιστές” θέτουμε το εξής ερώτημα:

Έστω λοιπόν ότι το ΙΑΣΙΣ με πρωτεργάτη την Ελληνική Πολιτεία συμμετέχει στον εκβιασμό προς τους εργαζόμενους και κάποιος εργαζόμενος κάνει το εμβόλιο και εμφανίζει μια παρενέργεια από ήπια έως θανατηφόρα. Πως λέγεται αυτός που εκβιάζει τον άλλον από τον εκβιασμό αυτόν ο άλλος χάνει την υγεία του ή και την ζωή του ;

Κατά την δική μου ηθική και την ηθική που διέπει το ΙΑΣΙΣ λέγεται ηθικός αυτουργός σε σωματική βλάβη ή και δολοφονία. Τέτοιο ηθικό βάρος δεν θέλω να το σηκώσω για αυτό δηλώνω ότι το ΙΑΣΙΣ Πολυϊατρείο σέβεται τις επιλογές των εργαζομένων του θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι αποφασίσουν και είναι πάντα έτοιμο να δώσει την μάχη του με τις συνέπειες της στην υπεράσπιση των ατομικών ελευθεριών και της Δημοκρατίας.

Με τιμή και εκτίμηση
Μιχάλη Μινούσης
Παιδίατρος
Πρόεδρος ΙΑΣΙΣ Πολυϊατρείου Αργολίδας