Αρχική Αργολίδα ”Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” η χθεσινή συνάντηση των αγροτών στη ΚΑΣΟΑ

”Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε” η χθεσινή συνάντηση των αγροτών στη ΚΑΣΟΑ

Σε μια σύσκεψη άνευ ουσίας κατέληξε η χθεσινή συνάντηση των αγροτικών συνεταιρισμών της Αργολίδας αφού συμφωνήθηκε ότι κάποιος φταίει χωρίς όμως να καταλήξουν ποιος (!).

Ο ένας τα έριχνε στον Υπουργό, ο άλλος στον ΕΛΓΑ κάποιος άλλος στον Βουλευτή, κάποιοι άλλοι σε όλους μαζί κοκ.

Το πρόβλημα δεν είναι ο ΕΛΓΑ, ούτε φυσικά τα καιρικά φαινόμενα. Το πρόβλημα είναι ότι φτάσαμε στο 2022 και ακόμα συζητάμε πως ο ΕΛΓΑ θα αποζημιώνει τους αγρότες κάθε φορά που η φύση εκδικείται.

Καμία απολύτως Κυβέρνηση δεν ασχολήθηκε σοβαρά (!!) όλα αυτά τα χρόνια με την αγροτική πολιτική γι αυτό κάθε χρόνο θα βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Τους αγρότες (όχι όλους) στα κάγκελα, ο ΕΛΓΑ να αδυνατεί να πληρώσει τις περισσότερες φορές και όταν το κάνει να γίνεται με καθυστέρηση και το έργο να επαναλαμβάνεται σαν τηλεοπτική σειρά  του Ant1 που παίζει κάθε μεσημέρι.

Για την ιστορία και για να δικαιολογήσουμε και εμείς την παρουσία μας στην χθεσινή συνάντηση, ακούστηκαν μεμονωμένα, περί στάσης πληρωμών στον ΕΛΓΑ καθώς και κινητοποιήσεις στο Άργος, χωρίς όμως κάποια ουσιαστική απόφαση μέχρι την λήξη της συνάντησης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν και οι τρεις βουλευτές του Νομού, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς καθώς και ο δικηγόρος – πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος.