Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Προβάδισμα Τατούλη για τις Περιφερειακές Εκλογές

Προβάδισμα Τατούλη για τις Περιφερειακές Εκλογές

Κάτι λιγότερο από τριάντα ημέρες έμειναν για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τα πρώτα δείγματα να είναι εμφανή στο κόσμο για το ποιος έχει το προβάδισμα και ποιος μπορεί να έρχεται δεύτερος με αρκετούς να είναι και καταϊδρωμένοι.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όλοι μιλούν για αποτέλεσμα από την δεύτερη Κυριακή καθώς ο Πέτρος Τατούλης έχοντας γερές βάσεις και πυρήνες σε όλη την περιφέρεια με ”στρατόπεδα όλων των χρωμάτων” δείχνει να είναι πρώτος έναντι του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, το ψηφοδέλτιο του ανά νομό, δεν περιορίζεται ούτε σε χρώματα, ούτε σε κοινωνικές τάξεις ενώ δεν έχει και ηλικιακά και επαγγελματικά στεγανά. Σε αυτό μπορεί να βρει κανείς, αγρότες αλλά και ανθρώπους με σπουδές που όλοι μπορούν να προσφέρουν αρμονικά στον τομέα εξειδίκευσης τους.

Ο αγώνας προς τις κάλπες θα είναι σκληρός αν και η μάχη άνιση, αφού κομματική στήριξη δεν υπάρχει για τον κ. Τατούλη. Μιλώντας πάντως με συνεργάτες του, μας ανέφεραν, πως ο ίδιος είναι για τα δύσκολα!  

Οι μέρες είναι λίγες αλλά αρκετές πολιτικά για να ανατρέψουν αποτελέσματα ακόμα και να αναδειχθούν πρόσωπα. Το έχουμε δει άλλωστε να συμβαίνει.

Οψόμεθα.

Π.Τ