Αρχική Απόψεις - Σχόλια Οικονόμου: Eυχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη και σηκώνω τα μανίκια...

Οικονόμου: Eυχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη και σηκώνω τα μανίκια – Βολές Τατούλη κατά Νίκα και Οικονόμου

Εντεταλμένος σύμβουλος ορίστηκε ο Γιώργος Οικονόμου, με απόφαση του Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.

Ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος, σε δήλωση του, αναφέρει: “Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες της Κορινθίας, αποδέχομαι τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου σε εξειδικευμένα θέματα της Π.Ε. Κορινθίας. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Π.Νίκα για την τιμή και την ευκαιρία να υλοποιήσω έργο σε τομείς αρμοδιότητας με τεράστια σημασία για τον Νομό Κορινθίας και συνολικά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όσο για την ανεξαρτητοποίηση μου και τις ψευδείς κατηγορίες περί δήθεν ανταλλαγμάτων, έχω να πω τα εξής, η προσπάθεια για ακραία ρητορική και πόλωση του εκλογικού σώματος είναι παρωχημένη τακτική βγαλμένη από άλλες δεκαετίες που η σύγχρονη κοινωνία έχει απορρίψει υπέρ της συνεργασίας και της συνέργειας, ειδικά σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Υπάρχουν άλλωστε πολλά παραδείγματα στελεχών που αποχώρησαν από κάποιο κόμμα και κατόπιν ζήτησαν και έλαβαν χρίσμα από το εν λόγω κόμμα.

Παραμένοντας πάντα υπεύθυνος απέναντι στους συμπολίτες μου από την Κορινθία που με τίμησαν με την ψήφο τους, ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη και σηκώνω τα μανίκια. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και πρέπει να συνεργαστούμε για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση μιας και ο κ. Οικονόμου είχε εκλεγεί με την παράταξη Νέα Πελοπόννησος.

Η μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανισθεί η αποστασία του τέως Περιφερειακού Συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου» της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Γεώργιου Οικονόμου ως δήθεν ανεξαρτητοποίηση, απέτυχε! Οι μάσκες έπεσαν!

Με σημερινή απόφαση του ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας όρισε τον κ.Οικονόμου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για την ανέγερση Διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι η αποστασία στην πολιτική έχει πάντα ανταλλάγματα.

Η πολιτική ανηθικότητα του κ.Νίκα σε ό,τι αφορά προδοσίες και αποστασίες είναι βασική συνισταμένη της πολιτικής του διαδρομής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, η αποστασία του κ.Οικονόμου στοίχισε «πολύ φθηνά» στον κ.Νίκα.

Σε ό,τι αφορά τον κ.Οικονόμου τον συγχαίρουμε για τις πολύ «σοβαρές» και «σημαντικές» αρμοδιότητες(!) που ανέλαβε και του υπενθυμίζουμε ότι στην πολιτική η «προδοσία» είναι αρεστή σε όλους αλλά τον «προδότη» δεν τον θέλει ποτέ κανένας!

Υγ. Η πολιτική, επαγγελματική και επιστημονική υποβάθμιση στην κοινωνία της Κορινθίας του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, πολιτικού μηχανικού και έμπειρου Αυτοδιοικητικού κ. Χάρη Βυτινιώτη μόνο ως πράξη πολιτικής ντροπής μπορεί να χαρακτηριστεί για τον κ.Νίκα!