Αρχική Απόψεις - Σχόλια Η μοναδική διέξοδος στο αδιέξοδο, γράφει η υποψήφια βουλευτής Αργολίδας με την...

Η μοναδική διέξοδος στο αδιέξοδο, γράφει η υποψήφια βουλευτής Αργολίδας με την Ελληνική Λύση, Μαλλιάρα Ανδριάνα – Χριστίνα  

Σε λίγες μέρες κρίνεται το μέλλον της χώρας, το μέλλον των παιδιών μας! Σε λίγες μέρες οι πολίτες της χώρας αν το αποφασίσουν θα δείξουν ότι η κοντή μνήμη δεν είναι πια χαρακτηριστικό τους! Καιρός να έλθουν στην πολιτική νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και θέληση για να προσφέρουν! Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες πολιτικής προπαγάνδας υπέρ των κομμάτων εξουσίας από  τα αργυρώνητα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας! Αν συνυπολογίσουμε και το ρόλο που παίζουν οι διάφορες «γνωστές» δημοσκοπήσεις όπου στοχεύουν ευθέως στην παραπλάνηση και κατεύθυνση του κοινού, τότε μιλάμε για μια προεκλογική περίοδο απολυταρχισμού με δημοκρατικό προκάλυμμα.

Οι Έλληνες έχουν μία μέρα τη δύναμη στα χέρια τους ώστε να επιλέξουν σωστά! Να ψηφίσουν με συνείδηση, υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα λογική, αποτινάσσοντας μια και καλή τις ως τώρα πελατειακές, ρουσφετολογικές σχέσεις μεταξύ ψηφοφόρων και πολιτικών.

Ας σταματήσουμε επιτέλους να επιλέγουμε να μας κυβερνούν οι κληρονομικώ δικαίω άρχοντες και ας δώσουμε τη δύναμη σε ανθρώπους που έχουν δείξει ότι τιμούν την ψήφο των Ελλήνων! Η συνειδητή ψήφος είναι μονόδρομος εφ’ όσον επιθυμούμε το καλό της χώρας! Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος. Όχι γιατί το λέμε εμείς, αλλά επειδή το επιτάσσει το εθνικό συμφέρον! Και επειδή το έδειξε επι 4 συναπτά έτη με την κοινοβουλευτική παρουσία. έχοντας αποδεδειγμένα και μετρήσιμα το μεγαλύτερο κοινοβουλευτικό έργο που έχει επιτύχει ποτέ κόμμα! Είμαστε το μοναδικό κόμμα με κυβερνητικό πρόγραμμα ρεαλιστικό, λεπτομερές κ άμεσα εφαρμόσιμο!

Πως να ξεχάσουμε ότι κανείς δεν ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τις καταστροφικές πυρκαγιές με τον τρόπο που αυτή ορίζεται από το Σύνταγμα; Ή τους χιλιάδες θανάτους εκτός ΜΕΘ ή τα δεκάδες σκάνδαλα οικονομικής και σεξουαλικής φύσεως; Πως να μην συναισθανθούμε τους συμπολίτες μας, με τους πλειστηριασμούς 1ης κατοικίας; 

Και τέλος πως θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο αποκορύφωμα της κυβερνητικής αναλγησίας, αδιαφορίας και ανευθυνότητας όπου το “διασφαλίζουμε την ασφάλεια” ακόμα αντηχεί στα αυτιά όλων εκείνων που έχασαν στα Τέμπη τους δικούς τους ανθρώπους!

Είναι λοιπόν χρέος μας, να πάμε στις εκλογές σκεπτόμενοι όλα αυτά που βιώσαμε!

Ας αναλογιστούμε ότι η αποχή όχι μόνο δεν βοήθησε ποτέ τη χώρα, τουναντίον. Ας γίνει ξεκάθαρο ότι η αποχή αφήνει ανεμπόδιστη μια εντεταλμένη μειοψηφία, να καθορίσει το μέλλον ενός ολόκληρου Έθνους! Επιβάλλεται να αφιερώσουμε λίγο απ τον χρόνο μας και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους εκείνους που επί τόσα χρόνια με τις δυναστικές πολιτικές τους, μας οδήγησαν ολοένα και πιο κοντά στην πλήρη εξαθλίωση!

Στις 21 Μαΐου σπάμε τις αλυσίδες και υποχρεώνουμε τους αυτόκλητους «σωτήρες» που πολιτεύονται και εκλέγονται τόσα χρόνια εις βάρος μας και να αφήσουν τα ινία της χώρας στην μοναδική διέξοδο.

Ψηφίζουμε Ελληνική Λύση για τη δική μας Ελλάδα!

Μαλλιάρα Ανδριάνα Χριστίνα
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Αργολίδας
Ελληνική Λύση Κυριάκος Βελόπουλος