Αρχική Απόψεις - Σχόλια Άσσος στο μανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βασίλης Σιδέρης για την Αργολίδα

Άσσος στο μανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βασίλης Σιδέρης για την Αργολίδα

Ο άοκνος υπηρέτης του αθλητισμού, Βασίλης Σιδέρης, ο οποίος μάχεται με πάθος και ανιδιοτέλεια για το ποδόσφαιρο και εν γένει για τον αθλητισμό, λένε οι πληροφορίες μας πως είναι από τα ονόματα που έχει ήδη επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αργολίδας.

Τα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης, που συγκροτούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος, αναζητούν άτομα που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους όλα αυτά τα χρόνια στο κόμμα, αλλά ως βασικότερο κριτήριο, είναι η αποδοχή από τους πολίτες της εκλογικής τους περιφέρειας.

Ελάχιστοι, από το νομό θα μπορούσαν να διαθέτουν ένα τόσο ευρύ φάσμα κοινής αποδοχής και από άλλους ιδεολογικοπολιτικούς χώρους και σίγουρα ο Θανάσης Νέζης* το γνωρίζει καλά αυτό.

Ο ανεξάρτητος πλέον περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος υπηρετεί επί χρόνια και την τοπική αυτοδιοίκηση βρίσκεται επί ποδός τους τελευταίους μήνες αναζητώντας τους συνεργάτες του, καθώς όπως ο ίδιος λέει η πολιτική είναι μια ομαδική δουλειά, όπως και το ποδόσφαιρο, θα συμπλήρωνα εγώ.

Σίγουρα η μάχη με βασικό αντίπαλο τον Γιάννη Ανδριανό, δεν θα είναι εύκολη, αλλά ο Βασίλης Σιδέρης, ξέρει από δυσκολίες, έχει ξανά αντιμετωπίσει στην πολιτική του σταδιοδρομία και συνήθως έβγαινε νικητής.

Π.Τ.

*Θανάσης Νέζης, είναι ο υπεύθυνος συγκρότησης των ψηφοδελτίων στη Νέα Δημοκρατία