Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Στο υπό ανέγερση κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο βρέθηκε η...

Στο υπό ανέγερση κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο βρέθηκε η Ντίνα Νικολάκου

Στο Ναύπλιο βρέθηκε η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κωνσταντίνα (Ντίνα) Νικολάκου. Η ίδια έκανε γνωστή την παρουσία της στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου που βρίσκεται υπό ανέγερση γράφοντας σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media:

Η ολοκλήρωση του έργου της ανέγερσης κτιρίου για την παροχή συσσιτίων στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου , είναι ευθύνη όλων μας! Ο Πατέρας Ελευθέριος Μίχος και πλήθος εθελοντών και δωρητών καθημερινά προσφέρουν γεύματα αγάπης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !

Το έργο θα έπρεπε να παραδοθεί στο τέλος Ιουλίου και πήρε παράταση μέχρι 30/9/2021 .Νομίζω πως είναι αυτονόητο πως δεν υπάρχει περιθώριο ούτε για ένα λεπτό καθυστέρηση…

Δυστυχώς σήμερα που επισκέφτηκα το έργο για να δω από κοντά την εξέλιξη των εργασιών διαπίστωσα ότι δεν εκτελούνταν εργασίες…

Συνάντησα τον πάντα μαχητικό Πατέρα Ελευθέριο Μίχο ο οποίος για μία ακόμη φορά εξέφρασε την αγωνία του και τη διαμαρτυρία του για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου !

Ελπίζω η Περιφερειακή Αρχή να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του θέματος και από αύριο κιόλας να αρχίσουν να δουλεύουν πυρετωδώς τα συνεργεία της αναδόχου εταιρείας ώστε να μην χρειαστεί να περάσει ο Σεπτέμβριος.