Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Στο Ναύπλιο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός – Ένταση...

Στο Ναύπλιο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός – Ένταση στην αίθουσα της Π.Ε. Αργολίδας λόγω συνωστισμού

Στην Αργολίδα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός ο οποίος αφού επισκέφθηκε κατεστραμμένες καλλιέργειες από την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε την περιοχή συμμετείχε στην ευρεία σύσκεψη που είχε προγραμματιστεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Ο Υπουργός πριν μπει ακόμα στην αίθουσα συσκέψεων θέλησε να έχει μια συνάντηση με τους αγροτοσυνδικαλιστές του ΠΑΜΕ οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Ένταση στην αίθουσα λόγω συνωστισμού

Ένταση δημιουργήθηκε στην αίθουσα όταν κατά την είσοδο του Υπουργού παρατηρήθηκε συνωστισμός με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να ζητούν να μειωθούν οι παρευρισκόμενοι.

Η αντίδραση από πλευράς των αγροτών ήταν μεγάλη καθώς θεώρησαν ότι εκδιώκονται σκοπίμως από την συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Σχοινοχωρίτη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού Ιωάννη Μαντζούνη να κατευνάζουν τα πνεύματα καθώς η κατάσταση είχε ξεφύγει.

Στην συνάντηση συμμετείχαν:

Οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος. O πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιωάννης Μαλτέζος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ιωάννης Μαντζούνης, Βασίλης Σιδέρης, Τάσος Γανώσης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, αγροτικοί φορείς καθώς και εκπρόσωποι των αγροτικών συνεταιρισμών Αργολίδας