Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Στην Αργολίδα ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Στην Αργολίδα ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου [φωτογραφίες]

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου Νίκωνα Τζινιέρη και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου, πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2021, σύσκεψη στην έδρα της Π. Ε. Αργολίδας. Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Διευθύντρια ΔΤΥ, η Διευθύντρια ΔΑΟΚ με δύο γεωπόνους της υπηρεσίας της και η Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αργοναυπλίας.

Τα θέματα αφορούσαν κυρίως

  • Την ΔΑΟΚ ( Δακοκτονία, Στελέχωση, ασθένειες ).
  • Τον ΓΟΕΒ ( προβλήματα λειτουργίας).
  • Τα Έργα των Εγγείων Βελτιώσεων της Π.Ε.

Εν συνεχεία επισκέφθηκαν το αρδευτικό έργο που είναι σε εξέλιξη και αφορά τις αρδευτικές ανάγκες καλλιεργούμενων περιοχών του Δήμου Επιδαύρου.

Για το έργο ενημερώθηκε λεπτομερώς ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης από την Διευθύντρια της ΔΤΥ και επί τόπου καθώς και από τον υπεύθυνο εργοταξιάρχη της εταιρίας, ενώ ο κ. Τζινιέρης δήλωσε ‘’ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την καλή και προσεκτική κατασκευή του έργου’’.

Να θυμίσουμε ότι το έργο είναι προϋπολογισμού 39εκ ευρώ και περιλαμβάνει 3 αντλιοστάσια,  δίκτυο διανομής 31,9χλμ καθώς και 3 δεξαμενές. Ανάδοχος εταιρεία του έργου είναι η Λατομική ΑΤΕ.