Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Ο Πτωχός, ο Σαμαράς, ο υιός και το πολιτικό τέλος

Ο Πτωχός, ο Σαμαράς, ο υιός και το πολιτικό τέλος

Υπάρχει ένα ρητό, που λέει, στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε και πώς να φεύγεις από αυτήν.

Στα εβδομήντα δύο του και πλέον έτη, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και μετά από σαράντα πέντε περίπου χρόνια κοινοβουλευτικής θητείας με κάποια μικρά διαλείμματα (λόγω της αποστασίας του αλλά και της εκλογής του στο Ευρωκοινοβούλιο),  χρησιμοποιώντας τη Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έχουν πλημμυρήσει βλέπετε τα site και οι εφημερίδες με παχυλούς τίτλους για την προώθηση του πρώην συνεργάτη του, Δημήτρη Πτωχού,  για την Περιφέρεια Πελοποννήσου  αλλά και το γεγονός ότι θέλει να βάλει τον γιό του, ως υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο στη Μεσσηνία. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει κανείς!

Αντιλαμβάνεται πλέον και ο κάθε αδαής, πως ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει χάσει και κάθε έρεισμα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πως θέλει πριν αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική να κάνει φέουδο του, την Πελοπόννησο.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αντιδρούν στην πλειοψηφία τους, αθόρυβα, γνωρίζοντας πως η επιλογή του Δημήτρη Πτωχού ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της Περιφέρειας στον Πέτρο Τατούλη.

Ήδη στελέχη αλλά κυρίως ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας διαμηνύουν πως σε περίπτωση που είναι υποψήφιος ο κ. Πτωχός, θα σταθούν στο πλευρό του κ. Τατούλη. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, συνομιλώντας με τα στελέχη της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ανά νομό. Που καθημερινά πολίτες, παραδοσιακοί νεοδημοκράτες εκφράζουν την ανησυχία τους για την επιλογή αυτή.

Αν η Νέα Δημοκρατία πάρει τελικός την απόφαση της, για τον κ. Πτωχό, τότε το δίλλημα στην Πελοπόννησο θα είναι ένα: Σαμαράς ή Τατούλης.

Και ο καθείς ας αναλάβεις τις ευθύνες που του αναλογούν!

Π.Τ