Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου στο φεστιβάλ Γαστρονομίας «Peloponnese...

Μεγάλο το ενδιαφέρον και η συμμετοχή του κόσμου στο φεστιβάλ Γαστρονομίας «Peloponnese Food Stories» στο Τολό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το φεστιβάλ γαστρονομίας «Peloponnese Food Stories» στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 6 μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής και περιλάμβανε ανοιχτή έκθεση τοπικών προϊόντων, παρουσιάσεις προϊόντων, ζωντανές παραστάσεις μαγειρικής, κοκτέιλ πάρτι, γευσιγνωσίες κρασιού και φαγητού, ζωντανή μουσική και δραστηριότητες για παιδιά.

Στο Φεστιβάλ παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας, και Ανδρέας Πουλάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Πε. Συ. Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο Υπεύθυνος Λιμένων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Αναστάσιος Γανώσης,  η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Νάντια Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και συλλόγων, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Δικηγόρος  Γιώργος Γαβρήλος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.