Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Η Νικολάκου επιβεβαίωσε τις “πολιτικές γέφυρες” Τατούλη σε Βλάση

Η Νικολάκου επιβεβαίωσε τις “πολιτικές γέφυρες” Τατούλη σε Βλάση

Μία συνέντευξη – χείμαρρο παραχώρησε η πρώην αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, το πρωί της Τετάρτης (16/2/2022), στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, ξεκεθαρίζοντας αρχικά πως η παράταξη Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Ταοτύλης θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια στις εκλογές του 2023.

Στη συνέντευξη αυτή δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις «γέφυρες» που έχει ισχυριστεί ο Πέτρος Τατούλης – στο ίδιο ραδιόφωνο, πριν μερικούς μήνες- ότι υπάρχουν με τον Κώστα Βλάση.

Η κυρία Νικολάκου είπε ότι ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Τατούλη για τους λόγους που μίλησε για πολιτικές «γέφυρες» κι εκείνος της εξήγησε ότι «το δόγμα Αβέρωφ απαιτείται πάντα στους πολιτικούς εκείνους που βάζουν μπροστά το συμφέρον του τόπου».

Ουσιαστικά, η Ντίνα Νικολάκου δεν διέψευσε τα όσα έχουν ειπωθεί περί «γέφυρας», χωρίς πάντως να απαντά αν σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ή όχι ανταπόκριση από την πλευρά του κ. Βλάση…

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον κ. Νίκα και τις σχέσεις του με στελέχη της ΝΔ: «Ο κ. Βλάσης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή με πολλά ρίσκα για να στηρίξει τον κ. Νίκα, γνωρίζοντας ότι η Αρκαδία θα ψηφίσει συντριπτικά τον κ. Τατούλη. Σίγουρα, θα περίμενε από τον κ. Νίκα να αναγνωρίσει αυτή τη στήριξη, εκείνος όμως άρχισε να δημιουργεί εντάσεις. Όπως για το ζήτημα του Νοσοκομείου Covid στην Τρίπολη, στο οποίο διαχώρισε τη θέση του και ο κ. Βλάσης και ο τότε Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας, αλλά και ο ιατρικός κόσμος της περιοχής.»

Ενώ, στη συνέχεια, εξέφρασε την προσωπική της εκτίμηση ότι «ο κ. Βλάσης μέσα του, κάνοντας τον πολιτικό του απολογισμό, είναι σίγουρα απογοητευμένος από την πολιτική συμπεριφορά του κ. Νίκα».

Μάλιστα, η κυρία Νικολάκου μίλησε ευθέως για πολιτική αχαριστία του κ. Νίκα απέναντι στον Κώστα Βλάση.

Περισσότερα, διαβάστε και ακούστε εδώ https://www.drt915.gr/nikolakou-sti-drt-915-tora-tha-xediplothi-to-kouvari-tis-propagandas-ke-tis-politikis-simmorias-pou-stithike-enantion-mas-ichos/

Πηγή: kalimera-arkadia.gr