Αρχική Παραπολιτικά ~Ουδέν σχόλιο~ Λίγο παραπάνω Νέα Δημοκρατία..

~Ουδέν σχόλιο~ Λίγο παραπάνω Νέα Δημοκρατία..

Βασίλης Σιδέρης
Κλείδωσε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης σύμφωνα με πληροφορίες του Argolida24. Ο ίδιος ως ανήσυχο πνεύμα δεν σταματά να εργάζεται εθελοντικά για τις δύο μεγάλες του αγάπες την πολιτική και τον αθλητισμό που έχουν ως κοινό σημείο την ανιδιοτελή προσφορά κάτι που ο κόσμος της Αργολίδας του το αναγνωρίζει.

Παναγιώτης Ζαχαριάς
Πολιτικές τρικλοποδιές προσπαθούν να βάλουν κάποιοι στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριά, με τον ίδιο να μην τον αγγίζει τίποτα! Η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Παύλου Μαρινάκη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπο του είναι αδιαμφισβήτητη κι αυτό ενοχλεί κάποιους λίγους.

Γιάννης Μαντζούνης
Δύσκολες ήταν οι δύο πρώτες εβδομάδες για τον Γιάννη Μαντζούνη στα νέα του καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας. Ο ίδιος από πολύ νωρίς το πρωί βρισκόταν στο γραφείο του όπου είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τα στελέχη των υπηρεσιών αλλά και με φορείς του νομού για να μπορέσει να έρθει σε μια ισορροπία με την θέση που του ανέθεσε ο Παναγιώτης Νίκας. Μαθαίνουμε ότι τους επόμενους μήνες έρχονται πολλές υπογραφές για συμβάσεις έργων για ολόκληρη την Αργολίδα. Ο ίδιος άλλωστε, έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά από την ημέρα της εκλογής του.

Γιάννης Μαλτέζος
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος σε μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσιάζοντας μάλιστα αρκετούς εκ των υποψηφίων που θα συνταχθούν μαζί του.

Δημήτρης Σχοινοχωρίτης
Αδυνατεί να πιστέψει την ήττα την οποία υπέστη λίγους μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σχοινοχωρίτης αφού πλέον οι αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί από τον Παναγιώτη Νίκα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες (εθελοντισμός και αλληλεγγύη).  Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, μας αναφέρουν πάντως ότι κ. Σχοινοχωρίτης αναζητά νέα μετερίζι για τις επόμενες εκλογές  αφού βλέπει πλέον ότι το κλίμα στην Περιφέρεια δεν τον σηκώνει ειδικά αν είναι εκ νέου υποψήφιος ο Παναγιώτης Νίκας.  

Π.Τ