Αρχική Παραπολιτικά Ανομολόγητα αυτοδιοικητικών εκλογών #2

Ανομολόγητα αυτοδιοικητικών εκλογών #2

Περιφερειακές εκλογές

Ισχυρά ονόματα, με ”φρέσκες ιδέες” και αντιλήψεις ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την παράταξη ”Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη.

Την τρέχουσα βδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι που θα αποτελέσουν τον ισχυρό πόλο στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Δημήτρης Νέζος ανακοινώθηκε με την ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”

Κίνηση ”ΜΑΤ” ως καλός σκακιστής έκανε ο Επικεφαλής της ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ”, Γιάννης Μαλτέζος, στην τοπική κοινότητα Κουτσοπουδίου με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Νέζου.

Ο Δημήτρης είναι ένας νέος άνθρωπος, αστυνομικός, δεύτερος σε εκλογή (με μικρή διαφορά από τον πρώτο) στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και αποτελεί την εγγύηση για την αλλαγή στο Κουτσοπόδι.

Ο Δημήτρης Νέζος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο

Ισχυρό ψηφοδέλτιο στην Δημοτική Ενότητα Ασίνης χτίζει ο Δημήτρης Κωστούρος

Με πολύ προσεκτικές κινήσεις ολοκληρώνει σιγά – σιγά ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, το ψηφοδέλτιο της παράταξης ”Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα” στη Δημοτική Ενότητα Ασίνης. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ο πρώην Λιμενάρχης Παναγιώτης Κοντός, αγαπητός στην περιοχή με ουσιαστικό έργο κατά την θητεία του στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου. Ονόματα επίσης, όπως ο Γιώργος Καχριμάνης, ο Έντυ Μπουζαλάς, ο Αρμάντο Λέκκα κ.α. αποτελούν την εγγύηση για την Επόμενη Μέρα στον Δήμο αλλά ειδικότερα, την περιοχή που κατάγονται ή διαμένουν οι ίδιοι.

Η Έλενα Πανοβράκου στη ”ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ”

Άνθρωπος με ήθος, μορφωμένη και όρεξη για δουλειά, έτοιμη να προσφέρει στον τόπο της, η Έλενα Πανοβράκου, ανακοινώθηκε με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Η ίδια τα έχει φέρει εις πέρας σε ότι της έχει ανατεθεί τόσο στην ΕΠΣ Αργολίδας όντας Γενική Γραμματέας της Ένωσης ενώ παράλληλα είναι μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας και του ΔΟΠΠΑΤ. Η ίδια πτυχιούχος Λογιστικής με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων ενώ αυτήν την περίοδο παρακολουθεί μαθήματα για το δεύτερο μεταπτυχιακό της, στη Δημόσια Διοίκηση και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

H Έλενα Πανοβράκου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μάκαρη

Η ”Πελοπόννησος Μπροστά” και ο Αναστάσιος Γανώσης

Ο Τάσος Γανώσης (όπως τον γνωρίζουμε όλοι), αποτελεί υποψηφιότητα κλειδί για την παράταξη Πτωχού στην Ερμιονίδα. Αγαπητός στην περιοχή, με σημαντικό έργο σε ολόκληρο το νομό, ειδικά το τελευταίο διάστημα, όντας Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος. Ο ίδιος έχοντας αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς και με την υπόλοιπη Αργολίδα, δείχνει να είναι στα φαβορί της παράταξης.